Noul director general al combinatului siderurgic galatean este Augustine Kochuparampil, care a ocupat pana acum pozitia a treia in structura administrativa a Mittal Steel Polonia, ca director financiar, informeaza NewsIn.

Augustine Kochuparampil a fost instalat oficial in functia de director general al combinatului Mittal Steel Galati, marti, in prezenta supervizorului unitatii siderurgice galatene, Vijay Kumar Bhatnagar (CEO la Mittal Steel Polonia), a directorului de operatiuni de la Galati, Hans Ludwig Rosenstock, si a senior managerului Ionel Bors. Kochuparampil vine in locul fostului CEO de la Galati, Kumar Arun Prasad Singh, care a iesit la pensie pe 30 septembrie.

investirea lui in aceasta functie are loc intr-un moment oarecum dificil, la finele unui an in care business-planul nu este indeplinit 100% la suta si in plin proces de negociere a unui nou contract colectiv de munca al unitatii.

Augustine Kochuparampil a ocupat pana acum functia de director financiar la Mittal Steel Polinia, fiind al treilea om din structura bordului administrativ polonez. El este licentiat in Drept si in Finante, are peste 26 de ani de experienta in operatiuni financiare in industria otelului si activeaza in cadrul companiei ISPAT (acum parte a concernului Arcelor Mittal) de 12 ani.