Gianrodolfo Tonielli este noul Country Managing Director al Accenture Romania, pozitie din care va coordona businessul si operatiunile companiei pe plan local. Impreuna cu echipa Accenture Romania, Tonielli va continua dezvoltarea capabilitatilor Accenture in domeniile consultanta, digital, tehnologie si operatiuni.

Gianrodolfo Tonielli (foto) il inlocuieste in aceasta pozitie pe Razvan Patrunoiu, care a avut un rol decisiv in transformarea si dezvoltarea companiei pe plan local. Pe parcursul celor patru ani in care Patrunoiu a ocupat pozitia de Country Managing Director, numarul angajatilor Accenture Romania s-a inzecit, ajungand la 2.700, si au fost deschise trei noi sedii in Timisoara, Iasi si Brasov.

Gianrodolfo Tonielli preia noua pozitie de Country Managing Director al Accenture Romania dupa ce a detinut numeroase functii de conducere in cadrul Accenture. Incepand cu anul 2016, Gianrodolfo este Accenture Technology Lead pentru Romania, Cehia, Ungaria si Slovacia, pozitie pe care o va mentine in continuare. Acesta a avut o contributie semnificativa in dezvoltarea diviziei de Application Solutions in Europa Centrala si a ocupat pozitia de Accenture Applications Outsourcing Solution Architect Lead pentru Italia, Europa Centrala si Grecia.

Anterior, Tonielli a detinut pozitia de Delivery Lead pentru grupul operational de clienti ai Accenture din Comunicatii, Media si Tehnologie (CMT) si a contribuit la deschiderea centrului de livrare CMT SAP din Milano. De asemenea, acesta are o experienta vasta in administrarea proiectelor la scara larga, el gestionand clienti din diverse industrii si regiuni din Europa, Orientul Mijlociu si Rusia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri