Starbucks, cel mai mare lant de cafenele de pe piata locala, deschide o noua locatie in cladirea de birouri Campus 6.1, din zona Politehnicii, dezvoltata de Skanska si ajunge la 20 de unitati in Bucuresti si o retea nationala de 38 de cafenele.

Starbucks va opera in Campus 6.1 un spatiu cu o suprafata de aproape 250 de metri patrati, cu o terasa generoasa, care va avea legatura directa cu piateta proiectului, o zona verde care va oferi Wi-Fi gratuit. Cladirea dezvoltata de grupul suedez Skanska si noua cafenea Starbucks urmeaza sa fie inaugurate in cursul anului 2018.

Noua unitate Starbucks este situata la intersectia dintre bulevardele Iuliu Maniu si Vasile Milea, in imediata vecinatate a statiei de metrou Politehnica. Tranzactia a fost intermediata de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefiel Echinox, la sase luni dupa intermedierea tranzactiei cu Starbucks pentru locatia din strada Lipscani, cea mai veche artera comerciala a Bucurestiului.

“Deschiderea din cladirea Campus 6.1 in zona Politehnicii este modul nostru de a veni mai aproape de tinerii dinamici care schimba lumea prin munca lor si care au pus Romania pe harta internationala in lumea IT, de a-i ajuta sa se cunoasca si de a facilita schimbul de idei si proiecte la o cafea buna. Starbucks va deveni rapid un reper in zona, un punct de intalnire pentru studenti si antreprenori, un hub de idei si proiecte, dar si un loc de relaxare dupa o zi lunga si productiva”, spune Mateusz Sielecki, regional director Starbucks Romania si Bulgaria.

In prezent, Starbucks detine 20 unitati in Bucuresti, in timp ce reteaua nationala cuprinde 38 cafenele, fiind intr-un amplu proces de expansiune.

Starbucks in Campus 6

„Parteneriatul dintre Skanska si Starbucks intareste identitatea proiectului Campus 6, care va deveni un nou reper pe harta de business a Bucurestiului. Colaborarea cu Starbucks vizeaza crearea unui stil de viata modern si o experienta premium atat pentru chiriasii cladirii Campus 6,1, cat si pentru locuitorii zonei respective. Intr-o piata tot mai concurentiala, dezvoltatorii cladirilor de birouri isi propun sa ofere avantaje inedite, care sa vina in completarea spatiilor de lucru eficiente, cu specificatii tehnice moderne”, spune Bogdan Gubandru, business development manager, Cushman & Wakefield Echinox.

Proiectul Campus 6, care va mai cuprinde alte trei cladiri, va reprezenta un nou hub de birouri menit sa atraga companii de IT sau tehnice. Totodata, zona este un nou pol de interes pentru studentii Universitatii Politehnice din Bucuresti si pentru tinerii si angajatii din zona.

„Campus 6 a fost conceput de la bun inceput ca un hub social care dincolo de a fi o alternativa inovatoare la spatiile de birouri traditionale, ofera celor care isi desfasoara activitatea in cladirile noastre facilitati care le dau posibilitatea de a se bucura de un stil de viata activ. In zonele de interactiune dedicate atat companiilor din campus, dar si comunitatii se vor putea organiza intalniri, lucra, dar si relaxa. Starbucks vine in perfecta completare a acestui peisaj, cu un concept dedicat proiectului. Campus 6.1 dispune de o parte din caracteristicile certificarii WELL, standard care pune accent pe confortul utilizatorilor si incurajeaza crearea de spatii de lucru creative si prietenoase”, a declarat si Aurelia Luca, managing director, Skanska Property Romania.

Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield in Romania, detinut si operat independent. Cu o echipa de peste 50 de oameni, ofera o gama completa de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor si chiriasilor pe toate segmentele pietei imobiliare, inclusiv pe piata rezidentiala.

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali in domeniul serviciilor imobiliare comerciale. Cei 43.000 de angajati ai companiei din mai mult de 60 de tari furnizeaza perspective locale si globale. Cushman & Wakefield se pozitioneaza printre cele mai mari firme care ofera servicii imobiliare, avand venituri de 5 miliarde de dolari in cadrul serviciilor principale ale companiei: inchirieri, gestionarea activelor, piete de capital, administrarea proprietatilor (numit C&W Services), servicii globale de administrare, gestionarea investitiilor (numit DTZ Investors), servicii de proiect si de dezvoltare, reprezentarea chiriasilor, evaluare si consultanta.

Sursa foto: Sergey Kohl/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri