B. Braun, unul dintre cei mai importanti furnizori de produse medicale la nivel mondial, incepe lucrarile la cea mai mare investitie greenfield a grupului din Romania, la Sanandrei, judetul Timis. Proiectul COMPASS (Complex for Production, Administration, Shared Sevices and Regional Supplies), anuntat de companie in aprilie 2017, va cuprinde un centru regional de distributie, un centru de cercetare-devoltare si servicii stiintifice, un centru administrativ si o noua fabrica de solutii perfuzabile.

“Motivele pentru care am decis sa extindem operatiunile noastre in judetul Timis cu o noua investitie sunt personalul calificat si bine instruit, proximitatea unui centr universitar de top si infrastructura dezvoltata care permite accesul facil pe pietele din Europa de Sud-Est. Odata cu finalizarea acestei noi investitii, Romania va deveni un centru strategic si mai puternic pentru B. Braun in aceasta regiune”, a precizat Christian Braun, CEO al B. Braun regiunea de Europa de Sud-Est.

Suprafata desfasurata a proiectului va fi de 37.000 mp si vor fi create peste 250 de noi locuri de munca.

B. Braun construieste o noua fabrica in judetul Timis

“Acest proiect va fi construit in doua faze, vom incepe cu centrul de distributie si partea de birouri si laboratoare, iar in cea de a doua faza vom construi centrul de productie. Vom construi in doua faze pentru ca partea de productie necesita foarte multe autorizatii, care dureaza mai mult timp pentru a le obtine si am decis sa incepem cu partea mai usoara, respectiv cea de birouri si logistica”, a spus Christian Braun.

B. Braun construieste o noua fabrica de produse perfuzabile in judetul Timis

“Estimam ca pana in anul 2020 vom avea vanzari de 75 milioane euro si vom genera peste o mie de locuri de munca, iar produsele noastre vor fi exportate in mai mult de 14 tari. Totodata, credem ca vom reusi sa avem peste 2.000 de pacienti dializati constant”, a mai spus Christian Braun.

B. Braun investeste intr-o noua fabrica in judetul Timis

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri