Centrul de Diagnostic si Tratament Provita continua planurile de extindere si deschide al patrulea centru in Bucuresti. Investitia in noua clinica, amplasata in zona Pietei Muncii, depaseste 250.000 de euro.

Pacientii vor putea beneficia de o clinica noua, dotata cu aparatura pentru chirurgia obezitatii, chirurgie plastica si chirurgie toracica. Noul centru medical ambulatoriu ofera servicii pentru 14 specialitati, printre care: neurochirurgie, oncologie, hematologie, endocrinologie, pneumologie, neurologie, psihiatrie si psihologie.

“Deschiderea noii clinici face parte din programul nostru de extindere si vine pe fondul cresterii numarului de solicitari din partea pacientilor. Clinica a fost dotata cu aparatura in valoare de peste 150.000 de euro. Avem, de asemenea, si o investitie umana importanta, deoarece ne dorim ca pacientii nostri sa fie tratati cu atentie” - Ovidiu Palea, directorul general Provita.

Serviciile in noua clinica sunt asigurate de o echipa formata din peste 20 de medici specializati in clinici din strainatate. Centrul medical Provita pune accent atat pe performantele individuale ale medicilor specialisti, cat si pe capacitatea lor de a lucra eficient in echipa, pentru a rezolva integrat afectiunile pacientului.

In 2017, Centrul de Diagnostic si Tratament Provita a avut venituri de 20 de milioane de lei, in crestere cu 170% fata de anul precedent, pe fondul investitiilor in serviciile oferite. In total, in cadrul clinicilor Provita s-au facut, anul trecut, peste 43.000 de consultatii, in crestere cu 70% fata de 2016. In prezent, in cele patru unitati medicale Provita lucreaza peste 200 de medici.

Citeste si:
Apartamente pentru angajatii spitalelor: ce acuzatii aduce PNL
Locuinte de serviciu pentru...

Sursa foto: Shutterstock / mojo cp

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Iorgulescu a fost transferat in strainatate, contrar opiniei medicilor