Centrul de Diagnostic si Tratament Provita continua planurile de extindere si deschide al patrulea centru in Bucuresti. Investitia in noua clinica, amplasata in zona Pietei Muncii, depaseste 250.000 de euro.

Pacientii vor putea beneficia de o clinica noua, dotata cu aparatura pentru chirurgia obezitatii, chirurgie plastica si chirurgie toracica. Noul centru medical ambulatoriu ofera servicii pentru 14 specialitati, printre care: neurochirurgie, oncologie, hematologie, endocrinologie, pneumologie, neurologie, psihiatrie si psihologie.

“Deschiderea noii clinici face parte din programul nostru de extindere si vine pe fondul cresterii numarului de solicitari din partea pacientilor. Clinica a fost dotata cu aparatura in valoare de peste 150.000 de euro. Avem, de asemenea, si o investitie umana importanta, deoarece ne dorim ca pacientii nostri sa fie tratati cu atentie” - Ovidiu Palea, directorul general Provita.

Serviciile in noua clinica sunt asigurate de o echipa formata din peste 20 de medici specializati in clinici din strainatate. Centrul medical Provita pune accent atat pe performantele individuale ale medicilor specialisti, cat si pe capacitatea lor de a lucra eficient in echipa, pentru a rezolva integrat afectiunile pacientului.

In 2017, Centrul de Diagnostic si Tratament Provita a avut venituri de 20 de milioane de lei, in crestere cu 170% fata de anul precedent, pe fondul investitiilor in serviciile oferite. In total, in cadrul clinicilor Provita s-au facut, anul trecut, peste 43.000 de consultatii, in crestere cu 70% fata de 2016. In prezent, in cele patru unitati medicale Provita lucreaza peste 200 de medici.

Sursa foto: Shutterstock / mojo cp

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri