Actionarii societatii Olimp Estival 2000 SA au decis ipotecarea activului Complex Neptun, in vederea contractarii unui credit pentru stingerea datoriilor societatii, cu conditia obtinerii, de la banca creditoare, a unui termen de gratie de sase luni, potrivit unui comunicat al Rasdaq.

Actionarii societatii Olimp Estival 2000 SA au hotarat ipotecarea activului Complex Neptun, compus din Hotel Neptun, Restaurant Neptun si Piscina Neptun, in vederea contractarii unui credit pentru stingerea datoriilor societatii, cu conditia obtinerii de la banca contractanta a unui termen de gratie de sase luni, de la data semnarii contractului de credit si pana la inceperea rambursarii creditului, a anuntat compania, intr-un comunicat remis Rasdaq.

Actionarii Olimp Estival 2000 SA au luat act de rezultatele financiare ale societatii la data de 31.10.1006, se mai spune in comunicat, fara sa se ofere detalii concrete asupra acestor rezultate.

Actionarii companiei de turism Olimp Estival 2002 SA au amanat discutarea starii de insolventa a societatii, discutarea strategiei viitoare pentru functionarea acesteia, precum si discutarea vanzarii unui activ al societatii, constand intr-un teren de 6.414,14 mp, situat in Neptun, pentru o intalnire ulterioara, se mai afirma in comunicatul remis Rasdaq.

Olimp Estival 2002 SA detine hotelurile Amfiteatru, Belvedere si Panoramic din Olimp, precum si hotelul Neptun, din statiunea omonima, potrivit NewsIn. Potrivit ultimelor informatii financiare ale societatii, disponibile pe pagina de internet a Rasdaq, Olimp Estival 2002 SA a inregistrat, in 2005, pierderi de 726.276 lei, la o cifra de afaceri de 3,98 milioane lei. Actionarii Olimp Estival 2002 SA sunt AVAS (54,03%), SIF Transilvania (39,62%), alti actionari (6,35%).

Guvernul a decis, la sfarsitul lunii iulie, ca pachetele de actiuni detinute de stat la Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) si la Olimp Estival 2002 SA vor fi transferate de la Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS). RAAPPS detinea la BTT un pachet de 4.762.543 de actiuni, reprezentand 87,9236% din capitalul social si 17.460.577 de actiuni la Olimp Estival 2002, reprezentand 54,025% din capitalul social al acesteia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri