Niro Investement Group, unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din Romania cu experienta in domeniul investitiilor imobiliare, in dezvoltarea si administrarea activelor, si-a anuntat planurile oficiale de extindere in industria hoteliera si a turismului. Pe 10 mai 2018, cu ocazia ceremoniei oficiale de lansare a parteneriatului pentru amenajarea Grand Hotel du Boulevard, hotel ce urmeaza a fi redeschis la finalul anului 2019 sub brandul hotelier de lux Corinthia, a fost anuntata o investitie semnificativa in dezvoltarea proiectelor hoteliere, estimata la aproximativ 60 de milioane de euro, pentru urmatorii 4 ani.

Pe 10 mai 2018, cu ocazia ceremoniei oficiale de lansare a parteneriatului pentru amenajarea Grand Hotel du Boulevard, hotel ce urmeaza a fi redeschis la finalul anului 2019 sub brandul hotelier de lux Corinthia, a fost anuntata o investitie semnificativa in dezvoltarea proiectelor hoteliere, estimata la aproximativ 60 de milioane de euro, pentru urmatorii 4 ani.

"Este o perioada extraordinara in ceea ce priveste dezvoltarea Niro Investment Group si suntem onorati sa fim partenerii unor nume de marca din sectorul hotelier de lux international precum Corinthia, sprijinind astfel cresterea pietei hoteliere si turistice locale", a declarat Nicolae Dumitru, presedintele Niro Investment Group.

"Redeschiderea Grand Hotel du Boulevard reprezinta un proiect imobiliar major al companiei noastre dezvoltat in sectorul ospitalitatii, in conditiile in care intentionam sa dezvoltam in timp un portofoliu valoros de hoteluri si restaurante in Romania. Sunt convins ca avand expertiza necesara, implicarea echipei noastre de profesionisti, dar si sprijinul partenerilor nostri, ne vom putea baza pe succesele anterioare ale companiei pentru a ne extinde in continuare prezenta grupului in noi domenii de activitate", a adaugat acesta.

In martie 2018, lantul hotelier Corinthia Hotels si Niro Investment Group au anuntat semnarea unui parteneriat pe termen lung pentru deschiderea unei noi cladiri de lux in Bucuresti: hotelul Grand Hotel du Boulevard, o cladire istorica emblematica care isi va redeschide portile pe 1 decembrie 2019. Construita in 1867, cladirea monument istoric a fost utilizata ultima data ca hotel in urma cu peste 10 ani, in prezent urmand sa fie renovata pentru a se putea ridica la standardele caracteristice de lux si stil ale hotelurilor Corinthia. Proiectul de renovare a hotelului este coordonat de QP Management, o companie asociata grupului hotelier Corinthia, specializata in design, inginerie si management care va aduce o echipa internationala de manageri de proiect, ingineri si designeri de renume, implicati in alte proiecte mari de restaurare din lumea intreaga.

Consultanta de business in cadrul tranzactiei a fost oferita de compania Beaufort Global, una dintre cele mai mari firme de investitii, dezvoltare si administrare de active cu sediul in Dubai, EAU. PORR, o companie de constructii europeana cu traditie si abordare inovatoare, a fost angajata in calitate de contractor general pentru realizarea lucrarilor de renovare a cladirii.

Pe langa acest parteneriat, Grupul Niro a anuntat semnarea unui contract de colaborare si sustinere a Serviciul de Ajutor Maltez din Romania (SAMR), o organizatie non-profit care in ultimii 25 de ani a derulat programe pentru persoanele vulnerabile – persoanele in varsta, bolnave, persoanele cu handicap si alte grupuri vulnerabile. Serviciul de Ajutor Maltez din Romania este una dintre organizatiile Ordinului Suveran de Malta.

Parteneriat pentru lansarea unui centru de excelenta in managementul hotelier

Pentru a sustine piata in crestere din sectorul ospitalitatii si al turismului, Niro Investment Group a semnat cu Institutul elvetian de educatie in sectorul ospitalitatii Swiss Alpine (SAHEG) un acord strategic pe termen lung in urma caruia se va infiinta un centru de excelenta in managementul hotelier si arta culinara in Romania. Aceasta initiativa este sprijinita de asociatia Hospitality Asset Managers (HAMA) din Orientul Mijlociu si Africa. Centrul va stabili standardele de excelenta in ceea ce priveste formarea in domeniul managementului ospitalitatii si a serviciilor asociate din Romania si din regiune. Obiectivul institutului este acela de a aduce nivelul competentelor din sectorul hotelier la standardul cerut de turistii locali sau internationali care calatoresc de placere sau in scop de afaceri.

Nou proiect hotelier pentru calatorii de business si leisure

Niro Investment Group va continua sa isi creasca investitiile in industria ospitalitatii prin amenajarea unui nou hotel premium in Bucuresti, situat pe blv. Expozitiei. Se estimeaza ca noul hotel se va deschide pana in 2021 si va avea o suprafata totala construita de aproximativ 30.000 de metri patrati, fiind destinat oamenilor de afaceri si turistilor de placere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri