Angajatii din platforma de beneficii extrasalariale BenefitOnline.ro au realizat economii de aproximativ un milion de lei, in intervalul ianuarie – aprilie 2018, folosind reducerile corporate disponibile pentru companiile la care lucreaza.

Reducerile negociate de BenefitOnline.ro in numele a zeci de mii de angajati care utilizeaza platforma sunt cuprinse intre 5% si maximum 70%. Anumiti parteneri ofera inclusiv gratuitati, pentru perioade limitate, pentru ca angajatii sa poata experimenta serviciile lor ca, mai apoi, sa le poata achizitiona, din platforma, la preturi preferentiale. BenefitOnline.ro listeaza peste 1.500 de reduceri si oferte speciale, de la aproximativ 800 de furnizori unici.

Anul trecut, utilizatorii BenefitOnline.ro au economisit aproximativ 2,5 milioane de lei profitand de reducerile corporate disponibile in sectiunea de Oferte Speciale si au realizat aproape 20.000 de tranzactii in aceasta sectiune.

"Zona de Oferte Speciale, reprezentata de reducerile si ofertele corporate pe care, de cele mai multe ori, doar marii angajatori le pot obtine negociind cu furnizorii, este una dintre cele mai apreciate de angajatii din platforma BenefitOnline.ro. Din cei aproape 70.000 de angajati care isi aleg singuri beneficiile extrasalariale din platforma BenefitOnline.ro, 35% cumpara produse sau servicii din zona de reduceri corporate pentru ei sau cineva drag”, spune Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro.

Cele mai accesate categorii din sectiunea de Oferte Speciale accesibile utilizatorilor BenefitOnline.ro sunt:

  • Sport si wellness (39%)
  • Moda si frumusete (20%)
  • Telecom si electroIT (14%)
  • Restaurante si cafenele (8%)
  • Hobby si timp liber (6%)
  • Medical (6%)
  • Auto (2%)
  • Alte beneficii (5%)

Reducerile, preferatele femeilor

Reducerile corporate sunt preferate cu precadere de femei, realizand 60% din totalul tranzactiilor din sectiunea Oferte Speciale, din generatia Millenials – cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani – si care lucreaza in industrii precum call-center si BPO, IT & software, servicii bancare si retail.

Companiile le pot oferi angajatilor acces la unul sau mai multe servicii puse la dispozitie pe BenefitOnline.ro: modulul de Beneficii Flexibile (cu bugete lunare de beneficii oferite angajatilor), modulul de Oferte Speciale (unde angajatii pot accesa reduceri corporate), modulul de Premiere (cu bugete pentru diverse concursuri sau campanii interne) si modulul Total Reward Statement.

In prezent, aproape 70.000 de angajati din Romania acceseaza platforma BenefitOnline.ro pentru a-si alege beneficiile extrasalariale, dintr-o paleta de 2.700 de beneficii disponibile, de la peste 1.400 de furnizori.

Bugetele de beneficii alocate de angajatori si cheltuite de angajati pe BenefitOnline.ro au ajuns la 10 milioane de euro in 2017 si vor depasi 20 milioane de euro in 2018. Compania Benefit Systems SRL, care opereaza platforma de beneficii, a inregistrat in 2017 o cifra de afaceri de 15 milioane de lei si un profit de 850.000 de lei, iar in 2018 estimeaza ca isi va dubla cifra de afaceri.

Citeste si: Angajatorii romani au investit de 5 ori mai mult in beneficii de sanatate, in 2017

Sursa foto: Shutterstock / garagestock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri