DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de coletarie si curierat expres, lanseaza serviciul Economy International pentru livrarile in tarile Uniunii Europene.

Potrivit reprezentantilor companiei, preturile pentru livrarile in tarile incluse in Economy International sunt in medie cu 20% mai mici fata de preturile standard.

„Observam ca tot mai multi romani trimit sau primesc colete in strainatate, fapt ce ne obliga sa fim competitivi si sa lansam noi servicii pentru clienti. In anul Centenarului Marii Uniri, lansam o campanie destinata trimiterilor in tarile Uniunii Europene, prin care ne dorim ca orice roman sa poata trimite un obiect de acasa celor dragi aflati in strainatate”, declara Lucian Aldescu, CEO DPD Romania.

Serviciul va fi disponibil pana la data de 31 decembrie 2018.

”Apartenenta la DPDGroup, liderul european in curieratul rutier, dar si expertiza pe care o avem la nivel regional si international ne ofera posibilitatea de a oferi cea mai buna oferta de servicii de livrare internationala de pe piata de curierat din Romania din punct de vedere al pretului si al calitatii”, adauga Lucian Aldescu.

Citeste si:
DPD Romania: Orasele campioane si codase la plata cu cardul
DPD Romania: Orasele...

Serviciul Economy International pentru trimiterile in Uniunea Europeana vine in completarea serviciilor lansate de DPD Romania in prima parte a acestui an: DPD Express Regional, prin care timpul de livrare este redus la 24-48H pentru Bulgaria, 48h pentru Ungaria, 48-72h pentru Grecia si DPD Classic Polonia (4 zile).

DPD Romania este parte a DPDgroup, lider european in curieratul rutier. In Romania, DPD se afla in top 3 companii de curierat. Prin tehnologia inovatoare, cunoasterea pietei locale si cele 2 servicii Predict si PalletOne, DPD Romania ofera cea mai buna experienta de livrare atat expeditorilor, cat si destinatarilor.

Cu o echipa de peste 1,200 de angajati si francizori si avand acces la o retea europeana de 16.000 de sedii Pickup, DPD Romania livreaza anual peste 9 milioane de colete.

Citeste si:
Cum a influentat cresterea numarului de livrari afacerile DPD
DPD: Din ce in ce mai multi...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Romanii pot expedia sau ridica singuri coletele printr-un serviciu DPD