Investitia in reamenajarea restaurantului Pescarus face parte din proiectul de investitii in dezvoltarea retelei de restaurante si restaurari demarat de Grupul City Grill in acest an, cu un buget total de 4,2 milioane euro.

Grupul City Grill a investit 300.000 euro in reamenajarea interiorului restaurantului Pescarus de pe malul lacului Herastrau. Cu o capacitate de 900 de locuri, Pescarus este cel mai mare restaurant din portofoliul Grupului City Grill.

"Pescarus este un restaurant cu traditie, un spatiu-destinatie care atrage deopotriva un public tanar si un public nostalgic. Restaurantul performeaza la nivelul asteptarilor si se incadreaza pe traiectoria de crestere pe care am gandit-o in 2015, cand am decis sa includem acest brand in portofoliul Grupului. Vedem o crestere constanta, de doua cifre, de la an la an. In acest context, investitia noastra in reamenajarea interiorului este pasul firesc pentru a aduce restaurantul in actualitate, pastrandu-i farmecul unic care atrage clientii de cateva zeci de ani", a declarat Daniel Mischie, CEO Grup City Grill.

Investitia in reamenajarea restaurantului Pescarus face parte din proiectul de investitii in dezvoltarea retelei de restaurante si restaurari demarat de Grupul City Grill in acest an, cu un buget total de 4,2 milioane euro.

Citeste si: Criza de personal in HoReCa: solutia Grupului City Grill

Restaurantul este vizitat de clienti de toate varstele, publicul local reprezentand 80% din total, restul de 20% fiind turisti interesati sa viziteze una dintre destinatiile emblematice ale orasului.

Grupul City Grill este cel mai important jucator roman din industria restaurantelor. Fondat in 2004, Grupul City Grill opereaza in prezent 19 restaurante si cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill si City Cafe.

Citeste si: CEO City Grill: Cum ajuta digitalizarea business-urile din HoReCa

Sursa foto: Grupul City Grill

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »