Aplicatia mobila pentru tichetelor de masa Edenred, disponibila in Romania de la inceputul lunii mai, a fost instalata de aproape 60.000 de utilizatori in doar doua saptamani de la lansare.

Edenred emite tichete de masa pentru un milion de salariati din 35.000 de companii in Romania. Dintre acestia, 650.000 de salariati isi primesc tichetele de masa in format digital.

Pe langa functionalitatile de baza, aplicatia mobila le asigura utilizatorilor acces la harta interactiva a comerciantilor parteneri Edenred, actualizata in functie de locatie, astfel incat utilizatorii isi pot planifica locul unde iau masa sau unde isi fac cumparaturile alimentare.

Aplicatia are si o sectiune de bazar, cu promotii si oferte speciale pe segmente de interes (restaurante, mancare, moda si frumusete, hobby, cadouri etc). O alta functionalitate este categoria de ”carduri virtuale” care stocheaza detaliile cardurilor de fidelitate la diversi comercianti (farmacii, supermarketuri, etc).

Tichetele de masa sunt cel mai utilizat beneficiu extra-salarial din Romania, fiind folosite de companii pentru a sustine o alimentatie sanatoasa si masa de pranz a angajatilor in zilele de lucru. In Romania, peste 2,5 milioane de angajati primesc tichete de masa de la angajatori.

Citeste si: Edenred va implementa un proiect pilot pentru angajatii care vor sa lucreze in sistemul remote

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri