Producatorul roman de ceasuri din lemn, Noah Watches, vrea sa isi dubleze cifra de afaceri in 2018 si sa acceseze mai multe piete internationale. Dupa consolidarea afacerii pe piata locala in ultimele 12 luni, compania pregateste lansarea versiunii hibride a primului ceas inteligent din portofoliul brandului.

Noah Watches, companie membra a Grupului de firma APS, va putea produce anual mai mult de 3.000 de ceasuri de lemn, dublu decat la inceputul anului 2017, dupa ce si-a extins semnificativ capacitatea de productie si a lansat primele 5 Corner Store-uri unde consumatorii din Romania pot interactiona cu produsele brandului.

“Extinderea capacitatii de productie si a canalelor de vanzare locale ne permit sa oferim clientilor din Romania acces cat mai simplu la brand. Daca iti doresti un ceas Noah, il poti vedea si cumpara in acest moment din magazinul online, dar si din reteaua de Corner Store-uri, pe care o vom extinde cu inca 20 locatii noi in 2018”, spune Ruben Perju, unul dintre fondatorii companiei.

Pe langa investitiile in extinderea capacitatii de productie si diversificarea canalelor de vanzare, compania are in faza avansata noi produse. Astfel, Noah Watches va incepe in 2018 productia primului ceas hibrid de lemn din portofoliul brandului.

“Dupa mii de ceasuri de lemn lucrate manual in ultimii 2 ani si purtate, astazi, in 10 tari din lume, incepem un nou capitol al povestii brandului Noah: 2018 este anul in care vom pune pe piata versiunea hibrida a primului ceas inteligent din lemn”, spune Ruben Perju, unul dintre fondatorii start-up-ului inovativ Noah Watches.

Citeste si:
Platile instant devin disponibile si pe varianta mobila a George
BCR: Platile instant devin...

Echipa are deja primele prototipuri in testare, iar lansarea ceasului hibrid se va face printr-o campanie gazduita de Kickstarter - cea mai mare platforma globala de crowdfunding. Aceasta va fi utilizata pentru a anunta international produsul, respectiv pentru a asigura posibilitatea achizitionarii editiei de lansare a ceasului de catre early adopters.

Smartwach-ul hibrid va avea doua game disponibile pe Kickstarter, cu varianta de dama si pentru barbati

Prima dintre acestea este o varianta smart business – un ceas hibrid pe care il poti purta la birou - iar prima functie anuntata de echipa Noah este aceea de phone call: selectezi 12 persoane de maxim interes din agenda telefonica, iar ceasul te va informa cu privire la apelant in cazul in care nu ai acces direct la telefon, respectiv iti va permite ca prin dublu click pe buton sa respingi apelul, daca esti intr-o intalnire.

Cea de a doua gama a smartwach-ului hibrid este dedicata persoanelor active, care doresc sa poarte ceasul inclusiv atunci cand fac sport, iar pentru a alege numele sub care aceasta gama va fi disponibila pe piata, echipa Noah isi provoaca suporterii sa fie parte din procesul de naming.

Citeste si:
Marea Unire a FinTech-ului romanesc: cine sunt fondatorii RoFin.Tech
Marea Unire a FinTech-ului...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Cu 1 MIL. de conturi deschise, Revolut intra in top 10 pe carduri
Setari Cookie-uri