Dupa investitiile in retehnologizare si modernizare, compania din Valcea functioneaza la capacitatea maxima de productie, iar in 2017 a reusit o crestere de 7% a cifrei de afaceri, de la 89 de milioane lei la 95 de milioane lei, concomitent cu o imbunatatire semnificativa a profitabilitatii. Fabrica de Conserve Raureni a inregistrat anul trecut un profit net de 12 milioane lei.

“Actionarii Raureni nu au cautat in mod activ sa gaseasca vreun cumparator pentru fabrica de conserve, care reprezinta principalul activ productiv din grupul nostru, fiind deschisi permanent unor propuneri de parteneriate strategice, care sa creeze plus valoare pentru business. Mai mult, in ultima perioada, am elaborat o strategie de dezvoltare a canalelor de distributie, care include si o campanie sustinuta de promovare pentru lunile care urmeaza pana la sfarsitul anului”, a declarat Dan Mutu, presedinte si director general al companiei Annabella Fabrica de Conserve Raureni.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Pagina de Facebook a Raureni