Infiintat in urma cu 15 ani, sfatulmedicului.ro este in topul site-urilor dedicate segmentului de sanatate din Romania. Platforma inregistreaza o medie lunara de peste 3,2 milioane de utilizatori unici, respectiv peste 12 milioane de afisari. Aditional serviciului de informare, utilizatorii acceseaza pe aceasta platforma serviciul de autoevaluare medicala si interpretarea online a analizelor.

“Pe masura ce avanseaza tehnologia, implicatiile asupra medicinei sunt tot mai evidente: consumul digital reconfigureaza abordari traditionale ale consumatorului, apare un nou tip de pacient care doreste sa fie informat si care vrea sa aiba acces la aplicatii si device-uri care ii eficientizeaza exprienta din punct de vedere timp si costuri, iar ca urmare a acestor schimbari piata serviciilor medicale se transforma la randul ei. Servicii care erau considerate de neimaginat in urma cu 20 – 30 de ani – precum accesarea rezultatelor sau a dosarului electronic de pe orice device & colt al lumii sau monitorizarea la distanta a pacientilor cu boli cronice, astazi sunt o normalitate.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont