Cellini a deschis primul magazin monobrand al marcii de ceasuri elvetiene TAG Heuer din Sud-Estul Europei, in urma unei investitii de aproximativ 300.000 de euro.

Magazinul TAG Heur este situat la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City, langa Cellini Grand Boutique si comercializeaza ceasuri din colectiile Carrera, Formula 1, Connected, Aquaracer.

Cu o pasiune desavarsita inca de la infiintare pentru domeniul sportiv - cursele de masini, in special, TAG Heuer reprezinta una dintre cele mai apreciate marci de ceasuri din lume. De-a lungul istoriei sale, mecanismele si inovatiile TAG Heuer au atras atentia intregii lumi orologiere: inventarea si brevetarea “pinionului oscilant” (1887), primul cronograf de bord pentru automobile (1911), primul cronometru “Autavia” pentru masinile de curse (1933), lansarea legendarului cronograf “Carrera” (1964), primul cronograf cu cuart “Chronosplit” din lume (1975), conceptul revolutionar si unic al colectiei “Monaco” sau reinventarea oscilatorului “Pendulum”.

Toate ceasurile TAG Heuer sunt supuse unor numeroase teste de rezistenta (temperaturi extreme, socuri, etanseitate s.a.m.d.) si de verificare a standardelor materialelor.

Cellini este cea mai veche retea de magazine de bijuterii si ceasuri din Romania si unul dintre principalii jucatori din piata produselor de lux. Primul magazin Cellini din Romania s-a deschis in 1999 in Bucuresti. Cellini este partenerul principal in Romania al celor mai mari grupuri producatoare de ceasuri si bijuterii din lume: Grupul Swatch (Omega, Longines, Tissot, Swatch, Rado, Calvin Klein), LVMH (Hublot, TAGHeuer, Zenith), Richemont (Cartier, IWC Schaffhausen, Vacheron Constantin), la care se adauga renumite branduri de bijuterii precum Faberge, Meister, Leo Pizzo, Casato, Maria Granacci, Eva Nobile, Carezze, Bambini Preziosi, Insieme sau Dogma.

Magazinele Cellini pot fi gasite in Bucuresti (Baneasa Shopping City – 3 magazine, AFI Cotroceni, Bucuresti Mall, Promenada Mall, Mega Mall, ParkLake), Constanta si Ploiesti, precum si online.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri