Actionarii companiei UTI Instal Construct au aprobat contractarea unui credit pe termen scurt de 1 milion euro (3,5 milioane lei) de la Raiffeisen Bank, disponibil in lei si euro, pentru finantarea activitatii, potrivit informatiilor publicate de companie.

Creditul va fi garantat de catre UTI Systems cu un depozit de cash colateral in valoare de 1,4 milioane de dolari (3,5 milioane lei), ce se va constitui pe masura utilizarii creditului, proportional cu suma utilizata.

Adunarea generala extraordinara a actionarilor a aprobat constituirea unei garantii reale mobiliare asupra disponibilitatilor din conturile societatii UTI Instal Construct deschise la Raiffeisen Bank, pentru garantarea creditului pe toata durata valabilitatii acestuia.

Actionarul majoritar al UTI Instal Construct este UTI Holdings B.V. cu un numar de 176.500 de actiuni, reprezentand 98,06 % din capitalul societatii. Societatea are in total un numar de 180.000 de actiuni, cu o valoare de 0,5 lei pe actiune. UTI Instal Construct executa lucrari de instalatii electrice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Mega Image aduce coffee shop Manufaktura și Venchi în Concept Store Băneasa
Setari Cookie-uri