Lantul de cafenele de specialitate Narcoffee Roasters pune la dispozitia antreprenorilor un sistem de franciza al retelei. Investitia necesara achizitionarii unei francize Narcoffee Roasters poate varia intre 60.000 de euro si 80.000 de euro.

Piata cafenelelor de specialitate, in Romania, reprezinta circa 3-5% din totalul pietei de cafea, iar potentialul de crestere este semnificativ. Asadar si interesul antreprenorilor pentru acest domeniu este direct proportional cu trendurile locale.

Investitia necesara achizitionarii unei francize Narcoffee Roasters poate varia intre 60.000 si 80.000 de euro, incluzand taxa de franciza si investitiile initiale in spatiul ales de catre francizat.

"Chiar daca procesul de francizare este considerat a fi, deseori, un simplu proces de business, pentru noi reprezinta un parteneriat bazat pe incredere reciproca, pornind de la pasiunea pentru brandul Narcoffee Roasters. Implicit si francizatii trebuie sa aiba o inclinatie inspre specialty coffee, o cafea corecta, servita corect, intr-o locatie corecta", a declarat Marcelus Suciu, co-fondator Narcoffee Roasters.

Planuri de viitor: 10 francize noi in urmatorii doi ani

Pentru urmatorii doi ani, reprezentantii Narcoffee Roasters preconizeaza inaugurarea a cinci locatii proprii pe plan national si trei cafenele pe plan international.

"Din punct de vedere al francizelor, discutam zilnic cu clienti sau posibili parteneri interesati si pasionati de cafea, atat din tara, cat si din strainatate, obiectivul fiind deschiderea a 10 francize in urmatorii 2 ani. Selectarea locatiilor este extrem de importanta pentru noi. Evaluam multe locatii din diferite orase si purtam negocieri cu proprietari de spatii, insa, acest proces este unul extrem de riguros si, uneori, mai anevoios. Dupa franciza Narcoffee din Praga urmeaza o a doua franciza tot in Praga, in zona stradala, si o prima franciza Narcoffee in Londra", a declarat , a declarat Dan Isai, unul ditre fondatori.

Narcoffee Roasters este un concept de cafenele de specialitate fondat de catre doi dintre cei mai importanti oameni de afaceri clujeni din domeniul HoReCa, Marcelus Suciu si Dan Isai, cu o investitie initiala de 500.000 euro, suma necesara pentru extinderea retelei in Cluj si Bucuresti. In acest moment, reteaua numara 4 locatii in cele doua orase, iar pe termen mediu, Narcoffee Roasters vizeaza francizarea conceptului si in SUA.

Citeste si: Narcoffee Roasters, afaceri de peste 3 milioane de lei in primul an de la lansare

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri