Radu Stoica, care a detinut de pozitia managing director Deichmann Romania din 2014, a preluat conducerea retailerului de incaltaminte pentru Europa Centrala si de Sud-Est, potrivit informatiilor disponibile pe LinkedIn.

Radu Stoica a condus operatiunile Deichmann pe plan local in ultimii patru ani; incepand cu luna iunie, managerul a preluat afacerile grupului german pe Europa Centrala si de Sud-Est, pe care le coordoneaza din Viena. Anterior, managerul a detinut pozitii de CFO in cadrul bauMax Romania si Lidl Romania si de controlling manager in cadrul Kaufland Romania.

Deichmann este liderul pietei de incaltaminte in Romania, cu afaceri de peste 92 milioane euro (414,4 milioane lei), in crestere cu 9% fata de anul anterior si vanzari de aproape 3,4 milioane de pantofi anul trecut. Pentru anul in curs, retailerul planuieste sa deschida noua magazine noi.

In 2016, Deichamnn a bifat o cifra de afaceri de 85 milioane de euro (380,5 milioane lei) si a vandut 3,2 milioane perechi de incaltaminte. Cresterea de 9 procente ii asigura in continuare retailerului german pozitia de lider pe piata de incaltaminte romaneasca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri