Este esential ca fiecare companie sa-si identifice punctele forte si sa creeze avantaje pe care sa mizeze in relatia cu partenerii sai. Fie ca ne referim la produse inovative, idei de business „out of the box” sau servicii personalizate, fiecare dintre noi trebuie sa realizeze un benchmark si sa evidentieze in relatiile cu potentialii clienti exact acele caracteristici care ii diferentiaza fata de concurenta si care totodata aduc plus valoare.

Compania Gebruder Weiss Romania este prezenta in Romania din anul 1994. Incepandu-si activitatea ca un furnizor de nisa, in cei peste 20 de ani de experienta pe piata locala, portofoliul companiei s-a diversificat semnificativ, oferind astazi solutii integrate de logistica, precum si o gama completa de servicii de transport rutier, feroviar, aerian si maritim.

Urmand acelasi trend de dezvoltare

Strategia de expansiune implementata inca de la inceput a permis filialei din Romania realizarea unor investitii importante in sedii, depozite, echipamente si personal calificat, astfel ca astazi, Gebruder Weiss Romania se bazeaza pe o infrastructura nationala prin platforma logistica proprie cu 11 terminale logistice de cross-docking si puncte de lucru situate in orasele cheie din Romania: Bucuresti (3 locatii situate langa autostrada A1 - Bolintin Deal, Chiajna), Arad, Sibiu, Cluj, Oradea, Bacau, Craiova, Constanta si Brasov.

Anii de referinta


2005 – a avut loc deschiderea terminalului din Arad, ce beneficiaza in prezent de peste 10.000 m2 de spatii pentru servicii logistice si peste 1.000 m2 cross-docking.

2008 - strategia de expansiune a continuat prin inaugurarea unor puncte de cross-docking la Bacau si Sibiu. Finalul anului a adus pe harta GW filiala din Constanta, ce a operat cu predilectie transporturi speciale si in regim de camion complet datorita localizarii sale strategice, in vecinatatea portului Constanta. Incepand cu 2012, s-a facut pasul firesc pentru deschiderea unui terminal care sa adauge la portofoliul de servicii si transportul in regim de grupaj, respectiv depozitarea si serviciile asociate depozitarii.

2009 - toate diviziile din Bucuresti, cu exceptia Air & Sea, sunt situate in mod strategic pe autostrada A1, langa Bolintin Deal. Relocarea in noua cladire are avantajul unei zone logistice mai extinse si al unor tehnologii mai avansate. Acest lucru ne permite sa furnizam servicii complexe si sa venim cu solutii mai eficiente catre clientii si partenerii nostri. Locatia cuprinde circa 8.500 mp pentru spatii de depozitare, 2.500 mp pentru spatii de cross-docking si 22.000 mp pentru spatii de depozitare in P3 (autostrada A1, km. 13).

2010 - Gebruder Weiss deschide un nou sediu in Craiova. In 2013 si 2018 au loc relocari pentru a putea raspunde mai eficient la solicitarile si nevoile clientilor.

2011 – A fost inaugurat terminalul propriu din Sibiu, 1.500 m2 destinati operatiunilor de cross- docking, care se evidentiaza prin calitatea serviciilor si prin sistemele si echipamentele logistice moderne. In acelasi an a fost inaugurat si cel de-al saselea terminal cross-docking din reteaua GW Romania, situat in Cluj. Deschiderea terminalului a permis imbunatatirea calitatii printr-un timp de tranzit mai scurt si flexibilitate sporita fata de distributia nationala.

2012 – O data cu dezvoltarea afacerii a aparut si nevoia unei relocari in Bacau pentru ca sucursala sa continue sa livreze servicii la nivelul asteptarilor clientilor si sa poata raspunde prompt si eficient tuturor cerintelor. Dupa alti 4 ani de crestere, echipa din Bacau s-a relocat din nou in 2016.

2016 – Cel mai recent membru al retelei GW este localizat in Brasov. Echipa GW Brasov va imbunatati serviciile pentru clientii de distributie existenti in spatiul Brasov-Covasna-Harghita, creandu-si in acelasi timp propriile operatiuni de transport si logistica in stransa colaborare cu celelalte filiale.

2018 – inauguram extinderea terminalului din Sibiu cu 2.500 mp spatiu de depozitare si 2.000 mp spatiu destinat operatiunilor de cross-docking.

Gebruder Weiss SRL
T. +40.372.678.500
E. office.ro@gw-world.com
http://www.gw-world.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri