Grupul Monza si Enayati Group au semnat un parteneriat strategic pentru dezvoltarea Revera Medical City, unul dintre cele mai mari proiecte medicale private din Romania, pentru care se va investi o suma uriasa de 50 milioane euro.

Revera Medical City va avea in componenta sa o unitate premium pentru ingrijire medicala, un centru rezidential pentru varstnici si un spital dedicat sferei oncologice si de recuperare. Spitalul de Oncologie Monza va ocupa prima dintre cele trei cladiri ce se vor dezvolta pe platforma Revera Medical City. Spitalul va pune la dispozitia pacientilor un centru medical dedicat oncologiei si reabilitarii oncologice, un centru de radioterapie, un centru de imagistica medicala, un centru de cardiologie interventionala, o clinica multidisciplinara si un laborator medical.

Revera Medical City va fi un complex medical integrat, cu o suprafata de 35.000 mp, situat in Bucuresti. Proiectul medical este conceput special pentru persoanele varstnice, dar care va adresa, prin Spitalul de Oncologie Monza, problematica oncologica pentru orice categorie de varsta, deservind zona Bucurestiului si a judetelor limitrofe.

Parteneriatul semnat de dr. Wargha Enayati, presedintele Enayati Group si de Massimo De Salvo, presedintele Grupului Monza, reprezinta primul pas in demararea acestui proiect grandios care, pe langa excelenta medicala, dotari de ultima generatie, facilitati speciale, va deveni si un hub medical.

”Peste 400 de angajati vor putea sa isi desfasoare activitatea in Revera Medical City, un proiect care va raspunde lipsurilor existente pe piata medicala din Romania”, a precizat dr. Wargha Enayati, initiatorul proiectului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri