Modelul de lucru norvegian al companiei Visma, lider pe piata furnizorilor de software pentru automatizarea si gestionarea proceselor in intreaga intreprindere, se potriveste ca o manusa in noile birouri ale ansamblului mixt Openville Timisoara, care aduc confortul conceptului open-space aflat in continua dezvoltare.

La inceputul lunii iulie, o parte din echipa Visma s-a mutat temporar in United Business Center 1 (UBC 1), cea de-a doua cladire de birouri finalizata a celui mai mare pol de business, retail si entertainment din vestul Romaniei, urmand ca la finalul anului, sa li se alature ceilalti colegi din Timisoara. Compania Visma are in prezent peste 400 de angajati in Romania, detinand birouri atat in Sibiu, cat si in Timisoara. La nivel mondial, produsele companiei ajung la peste 800.000 de clienti. Renumita pentru solutiile software de top pe care le ofera, compania creste permanent, atat ca numar de angajati, cat si ca numar de servicii si clienti. Toate acestea sunt posibile datorita echipelor de oameni dedicati, pasionati, mereu dornici sa inoveze.

Compania IT ocupa momentan etajul 11 al cladirii UBC 1, aflata in imediata vecinatate a Iulius Mall Timisoara. Cele cateva luni pe care angajatii le vor petrece aici sunt o buna modalitate de a experimenta facilitatile de care se vor bucura cu totii, la sfarsitul anului, odata ce noul imobil office UBC 3 va fi finalizat. Astfel, in viitorul apropiat, Visma va beneficia de trei etaje, fiecare cu propriul play room, quiet rooms pentru relaxare in liniste, un amfiteatru pentru workshop-uri, prezentari cu studentii si alte activitati. Visma a inchiriat 4.200 mp din cei 19.000 mp pe care ii are cea de-a treia cladire de birouri clasa A din ansamblul mixt pe care il dezvolta, la Timisoara, companiile IULIUS si Atterbury Europe.

Incepand cu privelistea care iti fura privirea si continuand cu stilul de design industrial, zone de relaxare, sali de sedinte, lumina naturala care abunda in toate incaperile, zonele de pauza moderne si cochete, proximitatea Iulius Mall pentru sesiuni de cumparaturi, toate sunt facilitati puse inca de acum la dispozitia celor care fac Visma sa continue sa fie in topul companiilor IT. Astfel, angajatii au tot confortul necesar pentru a duce la bun sfarsit fiecare proiect in care compania este implicata.

Despre Visma

Visma este lider pe piata din Europa in dezvoltarea de programe pentru automatizarea si gestionarea proceselor de afaceri, in cadrul intreprinderilor. Are peste 7.150 de angajati, care isi desfasoara activitatea in 14 tari.

Visma contribuie la dezvoltarea continua a afacerii in alte companii, oferind aplicatii software, servicii externalizate, solutii comerciale si solutii IT in retail si consultanta. Peste 800.000 de clienti in Europa de Nord utilizeaza produsele si serviciile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri