Blue Air a lansat o ruta noua, de la Bucuresti la Paris. Noile zboruri vor opera de patru ori pe saptamana, in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica.

Zborurile pe relatia Bucuresti Otopeni – Paris Charles de Gaulle (aeroport spre care zboara de regula companiile aeriene de linie) oferite de Blue Air, vor debuta cu ocazia orarului de iarna, de la sfarsitul lunii octombrie 2018, potrivit t2t.ro.

Preturile Blue Air pentru un segment de zbor pe relatia Bucuresti OTP – Paris Charles de Gaulle pornesc de la circa 252 de lei.

Destinatii Blue Air in 2018:

  • din Bucuresti: Bacau, Barcelona, Birmingham, Bordeaux, Bruxelles, Castellon, Catania, Cluj-Napoca, Copenhaga, Dublin, Florenta, Glasgow, Hamburg, Helsinki, Iasi, Koln-Bonn, Larnaca, Lisabona, Liverpool, Londra Luton, Lyon, Madrid, Malaga, Milano Linate, Napoli, Nisa, Oradea, Oslo, Paris Beauvais, Palma de Mallorca, Roma Fiumicino, Stockholm Arlanda, Stuttgart, Tel Aviv, Torino, Valencia.
  • din Bacau: Bucuresti, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Milano Bergamo, Madrid, Roma Fiumicino, Torino.
  • din Cluj-Napoca: Birmingham, Bucuresti, Constanta, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Nisa, Tel Aviv.
  • din Constanta: Bruxelles, Cluj-Napoca, Milano Bergamo, Oradea, Paris, Timisoara, Iasi.
  • din Iasi: Barcelona, Bruxelles, Bucuresti, Koln-Bonn, Londra Luton, Milano Bergamo, Munchen, Paris, Roma Fiuminino, Torino, Constanta.
  • din Larnaca: Atena, Birmingham, Bucuresti, Londra Luton, Salonic.
  • din Liverpool: Alicante, Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Milano Bergamo, Roma Fiumicino, Malaga, Palma de Mallorca.
  • din Sibiu: Stuttgart.
  • din Torino: Alghero, Bacau, Bari, Bucuresti, Catania, Copenhaga, Iasi, Ibiza, Lamezia Terme, Lisabona, Stockholm, Londra Luton, Madrid, Malaga, Napoli, Palma de Mallorca, Pescara,
  • Trapani si Sevilia, Stockholm Arlanda, Paris Charles de Gaulle.
  • din Alghero: Roma Fiumicino.

Citeste si: Blue Air a lansat o noua ruta

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri