Compania Teva Pharmaceuticals, lider mondial in productia de medicamente generice, a anuntat numirea Stanei Moisescu in functia de Director General al filialei din Romania.

Teva Pharmaceuticals este prezenta pe piata din Romania din anul 2006. Compania livreaza medicamente si solutii medicale de calitate, care au menirea de a imbunatati calitatea vietii a sute de mii de pacienti din Romania. La nivel global, Teva detine prima pozitie in topul companiilor de medicamente generice, avand operatiuni in 60 de tari si un portofoliu de peste 1800 de molecule.

"Este o onoare si o provocare in acelasi timp sa preiau conducerea Teva Pharmaceuticals in Romania. Sunt in aceasta companie de peste opt ani si impreuna cu echipa am contribuit la cresterea ei. Raman un om de echipa si sunt incantata ca am privilegiul de a lucra cu profesionisti, buni cunoscatori ai industrei farmaceutice. Prioritatea noastra de business este aceea de a ne consolida pozitia de furnizor important de medicamente de calitate pentru pacientii romani", a spus Stana Moisescu, noul CEO al Teva Pharmaceuticals Romania.

Stana Moisescu este, din 2010, unul dintre membrii-cheie ai echipei Teva in Romania. Inainte de sosirea in companie, Stana a fost, in perioada iunie 2008 – ianuarie 2010, Director Financiar la Ness Romania, cu afaceri in domeniul IT. Anterior, Stana Moisescu a lucrat 12 ani la GlaxoSmithKline, unde a detinut mai multe functii, printre care Director Financiar si Contabil Sef.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri