Tarom ar putea deschide o baza aeriana la Sibiu, oras de unde se pot extinde noi rute, a declarat, miercuri, directorul companiei, Werner Wolff.

"Daca dezvoltam traficul aerian local din fiecare oras, cum este acum Sibiul, sau cum este Timisoara, Cluj, inspre vestul Europei, atunci cred ca este necesar sa ne facem si cate o baza", a spus Wolff, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, Tarom va fi mult mai prezent in tara, pe aeroporturile locale. "Avem 2 variante de lucru: o data tot ce zboara inspre Bucuresti, ca sa zburam dinspre Bucuresti inspre zona de vest, sau plecam si din zona locala si facem direct legatura", a precizat el.

De asemenea, Wolff a subliniat ca sunt multe investitii germane care promoveaza Sibiul intr-un loc de top in industria automotive, la fel si in cazul Timisoarei, de aceea, datorita potentialului, operatorul aerian national a facut legatura intre cele doua orase si Stuttgart.

"Noi avem acum o alta strategie de a dezvolta fiecare aeroport in sine cu avioane care vor veni in plus. In acest moment avem 9 aeronave ATR care pot sa zboare regional, dar nu pot sa zboare international, asa cum vrem noi", a adaugat Wolff.

Citeste si:
Pierderi semnificative in 2019 pentru TAROM, Metrorex si CFR Calatori
Pierderi semnificative in...

Seful Tarom a mai spus ca de la Sibiu se pot extinde rute, insa nu a vrut sa le faca publice, dar a mentionat ca exista in pregatire un plan de zbor de iarna care va contine noutati.

"Da, pregatim noutati pentru planul de zbor de iarna. Strategia este combinata si anume crestem numarul de frecvente acolo unde operam de 2-3 ori pe saptamana in vederea imbunatatirii produsului si vom lansa si rute noi", a detaliat Camelia Enescu, director marketing si vanzari la Tarom.

Sursa foto: Agerpers / Simion Mechno

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
50 de ani de la primul zbor efectuat de o aronava Tarom in jurul lumii