Noi branduri internationale vor deschide magazine in Timisoara, odata cu dezvoltarea ansamblului Openville, proiectul mixt care se construieste, in prezent, in proximitatea Iulius Mall. De curand, compania IULIUS si grupul spaniol Inditex au semnat un parteneriat care vizeaza deschiderea, in premiera pentru Timisoara, a doua noi branduri: Zara Home si Oysho.

Zara Home este brandul dedicat decorarii casei pe baza ultimelor tendinte ale modei. In colectiile sale se pot gasi textile de bucatarie si baie, lenjerie de pat, obiecte de mobilier, vesela, tacamuri si alte produse pentru decorarea casei, precum si homewear si cosmetica.

Brandul Oysho este specializat in diferite linii de articole, precum lenjerie, gymwear, sleepwear, beachwear, accesorii si incaltaminte. Colectiile sale sunt atent selectate, oferind articole de imbracaminte confortabile, care pastreaza in acelasi timp trendul modei la nivel global.

In plus, cele cinci magazine ale grupului Inditex din Iulius Mall Timisoara – Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka si Stradivarius - vor fi extinse, o parte urmand sa isi dubleze suprafata. Printre acestea se numara noul magazin Zara, care se va desfasura pe aproximativ 3.640 mp si va fi dispus pe doua niveluri.

Aflat in plin proces de edificare, Openville Timisoara va reprezenta cel mai mare proiect de tip mixt din vestul tarii si principala atractie de business, shopping si loisir. Ansamblul va integra actualul Iulius Mall Timisoara si va completa oferta de retail cu o suprafata suplimentara de 47.000 mp, ajungand la 118.000 mp inchiriabili. Noile spatii vor fi amenajate intr-o extensie a mall-ului, la parterul cladirilor de birouri si in zona viitorului parc din ansamblu.

Openville va include sapte cladiri de birouri clasa A, 450 de magazine, un nou concept de cinema multiplex, doua centre de conferinte si evenimente cu 10 sali, precum si o varietate de restaurante si cafenele tematice, cu panorama spre cel mai mare parc suspendat din tara, creat de la zero.

Dupa cele doua cladiri de birouri finalizate in 2017, in ansamblu se lucreaza la alte doua imobile office, la noile spatii de retail, la o parcare subterana cu peste 580 de locuri si la un tunel auto care va fluidiza traficul din intregul areal. Proiectul este realizat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, reprezentand o investitie estimata la peste 220 milioane de euro.

Inditex (Industria del Diseno Textil) este cel mai mare retailer de fashion din lume. Grupul detine, in prezent, o retea de 7.448 de magazine, in 96 de tari, operand brandurile Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home si Uterque.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri