Media Galaxy, vanzari cu pana la 40% mai mari in decembrie fata de noiembrie

Oficialii Media Galaxy, retea de magazine de distributie de produse electrocasnice, electronice si IT&C, estimeaza pentru decembrie o crestere a vanzarilor cu pana la 40% fata de perioada anterioara, au informat citati de NewsIn, reprezentantii companiei.

Reprezentantii Media Galaxy estimeaza ca in aceasta luna, cele mai vandute articole vor fi televizoarele si produsele IT.

Anul trecut, iin decembrie vanzarile in reteaua Media Galaxy au crescut cu 50% fata de lunile anterioare.

Diferenta intre crestrea de anul trecut si cea de anul acesta se datoreaza contextului economic, anume scaderea pietei de profil cu aproximativ 20%, potrivit oficialilor Media Galaxy.

Produsele cele mai vandute anul trecut in decembrie au fost televizoarele, calculatoarele, telefoanele mobile si masinile de spalat.

Reteaua Media Galaxy face parte din grupul Altex si cuprinde 14 centre comerciale a caror suprafata totala depaseste 35.000 de metri patrati.

Grupul Altex, lider dupa vanzari in 2005 pe piata de distributie de electrocasnice, electronice si produse IT&C din Romania, a inregistrat o cifra de afceri de 100 milioane de euro in primele sase luni din 2006, potrivit presedintelui Altex, Dan Ostahie.

Pentru al doilea semestru al anului, presedintele Altex estimeaza o cifra de afaceri de peste 150 milioane euro, iar grupul tinteste sa depaseasca vanzarile din 2005, care s-au cifrat la 274,3 milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri