Brandul american de produse cosmetice NYX Professional Makeup va inaugura la Timisoara, in toamna, primul sau magazin din vestul tarii. Acesta va fi situat la parterul Iulius Mall, parte a ansamblului mixt Openville, aflat in plina dezvoltare si care va completa oferta de retail a actualului mall cu o suprafata de 47.000 mp, ajungand la un total de 118.000 mp inchiriabili.

Magazinul NYX Professional Makeup din Openville Timisoara va fi cel de-al doilea din reteaua de mall-uri a companiei IULIUS, dupa cel din Iulius Mall Cluj.

NYX Professional Makeup le va propune clientilor o gama completa si personalizata de produse de infrumusetare. Pentru make-up artisti sau pentru cei care pur si simplu sunt pasionati de cosmetice, brandul de peste Ocean propune peste 2.000 de produse profesionale. De la farduri de ochi, baze de machiaj, fonduri de ten, pudre, blush-uri, iluminatoare, corectoare, gloss-uri de buze, rujuri lichide si clasice, mascara, gene false, pana la pensule si alte accesorii, articolele NYX Professional Makeup nu lipsesc din trusele de machiaj ale specialistilor din intreaga lume.

NYX Professional Makeup a fost creat in 1999, in Los Angeles. Brandul este prezent la nivel international prin magazine specializate de cosmetice, precum si prin locatiile proprii. Magazinul din Openville Timisoara va fi cel de-al cincilea inaugurat in Romania, dupa cele din Bucuresti, Constanta si Cluj-Napoca.

Aflat in plin proces de edificare, Openville Timisoara va reprezenta un proiect de tip mixt. Ansamblul va integra actualul Iulius Mall Timisoara si va completa oferta de retail cu o suprafata suplimentara de 47.000 mp, ajungand la 118.000 mp inchiriabili. Noile spatii vor fi amenajate intr-o extensie a mall-ului, la parterul cladirilor de birouri si in zona viitorului parc din ansamblu.

Openville va include sapte cladiri de birouri clasa A, 450 de magazine, un nou concept de cinema multiplex, doua centre de conferinte si evenimente cu 10 sali, precum si o varietate de restaurante si cafenele tematice, cu panorama spre cel mai mare parc suspendat din tara, creat de la zero.

Dupa cele doua cladiri de birouri finalizate in 2017, in ansamblu se lucreaza la alte doua imobile office, la noile spatii de retail, la o parcare subterana cu peste 580 de locuri si la un tunel auto care va fluidiza traficul din intregul areal. Proiectul este realizat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, reprezentand o investitie estimata la peste 220 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri