SAP si partenerul sau tts Consulting lanseaza proiectul SAP SuccessFactors Quick Start, cu ajutorul caruia companiile isi pot digitaliza procesele de HR.

Proiectul Quick Start reprezinta o modalitate rapida si convenabila prin care organizatiile pot beneficia de digitalizarea propriilor procese de HR, profitand de un timp de implementare scurt al solutiei SAP. Aceasta abordare ofera costuri predictibile si riscuri scazute companiilor, in timp ce profesionistii din departamentul de HR pot testa si se pot familiariza cu solutia inca din prima saptamana a procesului de implementare. Odata implementat, accesul in sistem se face cu ajutorul tehnologiei cloud, de pe orice dispozitiv conectat la internet, inclusiv prin aplicatiile disponibile atat pentru Android, cat si pentru iOS.

"In era digitala, viteza transformarii este esentiala pentru a genera impact si avantaj competitiv. In modelul traditional, transformarile erau asociate cu proiecte mari, durate lungi de implementare si resurse interne semnificative. Astazi, de multe ori, companiile nu au nici timpul si nici resursele pentru o abordare traditionala, amanand, astfel, proiectele de digitalizare si plasandu-se, neintentionat, pe o traiectorie de dezavantaj competitiv. Solutia QuickStart de la tts Consulting pentru SAP SuccessFactors pastreaza focusul pe impact, iar durata de implementare se poate reduce pana la numai 3 saptamani, ceea ce ne permite sa oferim rapid clientilor nostri avantajele si beneficiile tehnologiilor noastre", a declarat Cristian Popescu, Managing Director SAP Romania.

Solutiile SAP SuccessFactors sunt utilizate de peste 6.400 de companii la nivel global si permit acestora sa-si rezolve nevoile specifice in activitatea de HR, introducand o suita cuprinzatoare de solutii de gestionare a capitalului uman, disponibile in cloud. Acestea acopera principalele procese de HR, managementul talentului si analiza fortei de munca. Cu inovatii noi precum managementul relatiilor cu candidatii, companiile pot gasi talentele potrivite, pot dezvolta viitori lideri si pot asigura procese automatizate si transparente in relatia cu angajatii.

"Dupa succesul in regiunea DACH (Germania, Austria, Elvetia), datorat in parte experientei noastre de peste 20 de ani in implementarea solutiilor SAP HR si SuccessFactors, dar si a parteneriatului de lunga durata cu SAP, am luat decizia de a extinde si de a lansa si pe piata romaneasca aceleasi servicii de implementare si de suport deja existente pentru clientii nostri internationali. Prin solutia Quick Start, oferim companiilor o modalitate sigura si rapida de a da startul digitalizarii proceselor de HR, dar si de a face pasul spre tehnologia cloud. Quick Start cuprinde un set de module pre-configurate, la baza carora sta experienta noastra de peste 100 de implementari ale solutiei SAP SuccessFactors. Alaturi de SAP, am demarat deja o serie de activitati pe piata romaneasca si suntem increzatori ca aceasta solutie va oferi companiilor o abordare agila a migrarii proceselor HR in cloud", a declarat Iulia Guriuc, Managing Director tts Consulting Romania.

Pachetul de baza al SAP SuccessFactors Quick Start include urmatoarele procese: Recruiting, Performance & Goals, Learning, Succession & Development si Compensation. Recruiting ofera utilizatorului o interfata usor de folosit si ajuta la reducerea costurilor asociate procesului de recrutare, iar, in acelasi timp, creste productivitatea si responsabilitatea echipei de recrutare. Performance & Goals ofera suport in stabilirea obiectivelor angajatilor si urmareste statusul de atingere a acestora pe parcursul anului, sprijina evaluarea performantelor pe baza de competente, consemneaza discutiile referitoare la performanta si permite semnaturi electronice. Learning este procesul solutiei SAP SuccessFactors care furnizeaza toate tipurile de traininguri (de tip classroom, online sau un mix din cele doua), crearea de teste si examene. Acesta ofera si o raportare completa managementului printr-un proces calitativ de evaluare in 2 etape.

Cu ajutorul Succession & Development, profesionistii din HR pot descoperi oameni talentati in cadrul companiei si pot nominaliza succesori in diferite pozitii cheie. De asemenea, modulul ajuta la cresterea motivatiei angajatilor prin dezvoltarea interna de perspective pentru acestia, reduce timpul si bugetul alocate recrutarii. Compensation ajuta la alocarea corecta a bugetelor si la masurarea exacta a cheltuielilor cu personalul. De asemenea, modulul ofera transparenta in procesul de compensatie a angajatilor si permite dezvoltarea uneri culturi de promovare a competentelor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri