Metrorex a atribuit, prin licitatie deschisa, companiei Trend Import Export, un contract in valoare de 6,89 milioane de lei, fara TVA, pentru mentenanta sistemului informatic integrat Phoenix, potrivit unui anunt de atribuire postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Contractul este un acord-cadru pe patru ani si vizeaza furnizarea de servicii informatice aferente mentenantei sistemului informatic integrat Phoenix. Locul principal de prestare este sediul Metrorex, Data Center, spatiile tehnice din statiile de metrou, conform Agerpres.ro.

O singura oferta a fost depusa in urma anuntului de participare al Metrorex. Tipul procedurii a fost licitatie deschisa, iar criteriul de atribuire pretul cel mai scazut. Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice si nu poate fi subcontractat.

De asemenea, contractul nu este legat de un proiect/program finantat din fonduri comunitare. Sistemul Phoenix asigura prelucrarea si integrarea informatiilor din diverse sectoare de activitate precum financiar-contabilitate, vanzare, distributie, resurse umane, mentenanta etc. Practic, sistemul coordoneaza toate resursele, informatiile si activitatile transportatorului public.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri