Metrorex a atribuit, prin licitatie deschisa, companiei Trend Import Export, un contract in valoare de 6,89 milioane de lei, fara TVA, pentru mentenanta sistemului informatic integrat Phoenix, potrivit unui anunt de atribuire postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Contractul este un acord-cadru pe patru ani si vizeaza furnizarea de servicii informatice aferente mentenantei sistemului informatic integrat Phoenix. Locul principal de prestare este sediul Metrorex, Data Center, spatiile tehnice din statiile de metrou, conform Agerpres.ro.

O singura oferta a fost depusa in urma anuntului de participare al Metrorex. Tipul procedurii a fost licitatie deschisa, iar criteriul de atribuire pretul cel mai scazut. Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice si nu poate fi subcontractat.

De asemenea, contractul nu este legat de un proiect/program finantat din fonduri comunitare. Sistemul Phoenix asigura prelucrarea si integrarea informatiilor din diverse sectoare de activitate precum financiar-contabilitate, vanzare, distributie, resurse umane, mentenanta etc. Practic, sistemul coordoneaza toate resursele, informatiile si activitatile transportatorului public.

Citeste si:
Marile proiecte de infrastructura din 2019: trenuri si aeroporturi
Retrospectiva | Marile...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Metroul spre Otopeni, blocat: Nici constructorul nu a fost ales