Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Elite Medical a preluat activitatea de servicii medicale a IDS Laboratories, Medical Expert Clinic si IDS Laborator. Elite Medical face parte din grupul Regina Maria, activ in sectorul prestarii de servicii medicale oferind o gama larga de servicii clinice si paraclinice, atat ambulatorii, cat si spitalicesti.

IDS Laboratories, Medical Expert Clinic si IDS Laborator sunt prezente, in principal, in sectorul serviciilor medicale de laborator din Romania.

Autoritatea de Concurenta a analizat aceasta operatiune si a constatat ca nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia, in special prin crearea sau consolidarea unei pozitii dominante.

Reteaua de sanatate Regina Maria este operatorul de servicii medicale private din Romania ce reuneste peste 5.000 de angajati si colaboratori in cele 45 de locatii proprii din Bucuresti si din tara. Totodata, are un portofoliu de peste 465.000 de abonamente medicale si deserveste 2,2 milioane de pacienti.

In cifre, Reteaua de sanatate Regina Maria inseamna: 45 de locatii proprii, 5 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 2 maternitati, 8 campusuri medicale, 13 centre de imagistica, 20 de laboratoare de analize, banca proprie de celule stem si peste 180 de policlinici partenere in tara.

Citeste si:
UPS lanseaza noi servicii dedicate sectorului medical
UPS lanseaza noi servicii...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Wargha Enayati: Romania capitalista a ajuns o "jungla necontrolata"