Rompetrol va comercializa incepand de marti in reteaua proprie de benzinarii doua tipuri de motorine de iarna, Efix Diesel si Super Diesel Euro5, urmand ca pana la sfarsitul lunii ambele produse sa fie vandute si in statiile Express si Partener, informeaza un comunicat al firmei, potrivit NewsIn.

"Cele doua motorine de iarna cresc operabilitatea masinii la temperaturi joase si elimina riscul infundarii filtrelor pastrandu-si, totodata, vascozitatea normala. Este primul an in care Rompetrol Downstream comercializeaza doua tipuri de produse cu caracteristici speciale pentru anotimpul rece, care reduc, prin aditivare, gradul de inghet", a declarat directorul general al Rompetrol Downstream, Dan Rosu, citat de comunicatul companiei.

Potrivit comunicatului, motorina de iarna a fost introdusa pentru prima data in statiile Rompetrol Downstream in sezonul 2004 - 2005.

Compania detine in Romania aproximativ 300 de benzinarii. Divizia de retail a Grupului Rompetrol estimeaza atingerea unei cifre de afaceri de circa 685 milioane de dolari la sfarsitul lui 2006, in crestere cu 37% fata de 2005.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri