Ascendis, companie care ofera solutii de consultanta si training, a incheiat prima jumatate a anului 2018 cu o cifra de afaceri cumulata de 13,9 milioane de lei, in crestere cu 25% fata de perioada similara din anul 2017.

"Am crescut pe toate liniile de business: training, teambuilding, coaching, consultanta, evenimente corporate si centre de dezvoltare. In plus, incepand de anul acesta, contribuie la rezultatele noastre si Code of Talent – platforma digitala de microlearning dezvoltata impreuna cu compania de consultanta organizationala Co-factor", a declarat Andrei Gosu, directorul general al Ascendis.

Tema principala din programele de instruire a angajatilor a ramas si in 2018 leadershipul, in toate formele sale de exprimare: de la cum sa se creeze cultura si climatul organizational in companie pana la cum pot angajatii sa isi dezvolte gandirea pragmatica de business. Pe locul doi in topul celor mai cautate subiecte de training au fost anul acesta programele care abordeaza subiectul customer experience, unde sunt incluse toate procesele si atitudinile de care o companie are nevoie pentru a castiga si a loializa clientii. Al treilea loc in topul preferintelor angajatorilor este ocupat de tema cresterii productivitatii, fie ca este vorba de cea individuala, de cea de echipa sau de cea a intregii organizatii.

In 2018, Ascendis a deschis un birou nou in Brasov si altul in Belgrad, alaturi de un partener local.

Totodata, in 2018 Ascendis a castigat un proiect cu finantare europeana in valoare totala de peste 4,2 milioane de lei pentru dezvoltarea abilitatilor a peste 500 de manageri si antreprenori din companiile din Romania.

Despre Grupul Ascendis

Infiintata in urma cu 21 de ani, Ascendis are in prezent linii de business in arii precum training, coaching, consultanta, teambuilding, e-learning, certificari HR si LSS, well-being si studii de piata. Grupul este detinut de patru parteneri romani - Florin Radulescu, Marius Opris, Sorin Paun si Andrei Gosu – care detin, fiecare, cate 25% din actiuni.

In 2017, companiile din grupul Ascendis au incheiat cu o cifra de afaceri cumulata de 7,26 milioane de euro. In prezent, echipa Ascendis este formata din 100 de consultanti si facilitatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri