Noul magazin Decathlon va fi inaugurat pana la finalul acestui an in Veranda Mall din Bucuresti si va avea si un loc de joaca pentru copii, in suprafata de 600 de metri patrati. Noul magazin Decathlon va fi al cincilea din Capitala al retailerului de articole sportive, dupa cele deja existente in cartierele Militari, Berceni, Bd. Theodor Pallady si soseaua Bucuresti-Ploiesti. In prima parte a anului 2019, Veranda Mall urmeaza sa finalizeze reconfigurarea centrului comercial, adica extinderea etajului 2, pentru a gazdui si un cinematograf.

Noul Decathlon din Veranda Mall va avea o suprafata de 1.900 de metri patrati utili, fi primul magazin de acest tip deschis zona semicentrala a Bucurestiului si va dispune si de un loc de joaca pentru copii, in suprafata de 600 de metri patrati. Potrivit reprezentantilor sai, magazinul va fi realizat conform celor mai inalte standarde internationale in domeniul retailului sportiv si va oferi echipamente pentru o gama variata de sporturi, precum: ciclism, natatie, sporturi de echipa, fitness, alergare, sporturi de combatere, tenis, drumetie montana, vanatoare, pescuit, echitatie, trotinete, role, patinaj, schi si multe altele.

“Cu fiecare proiect pe care il dezvoltam, incercam sa fim mai aproape de clientii nostri. Noul magazin ne permite in premiera sa facem asta si sa ne pozitionam in oras pentru a deservi grupuri mai mari de consumatori. Avem alaturi de noi un partener puternic care a venit in sprijinul nostru si care ne-a dat oportunitatea sa oferim si un alt tip de sesiune de cumparaturi. Credem ca prin locul de joaca putem sa facem aceasta experienta mai placuta si mai relaxanta pentru copii si familiile acestora”, declara reprezentantii Decathlon.

Anuntul inaugurarii noului magazin Decathlon vine la cateva zile dupa ce un alt retailer ce activeaza la nivel global si-a facut intrarea in Romania in Veranda, mall situat in apropierea Pietei Obor din Bucuresti. Este vorba despre Miniso, retailer japonez de produse pentru casa, accesorii si jucarii. Primul magazin din Bucuresti a fost inaugurat sambata, 1 septembrie 2018, in centrul comercial Veranda Mall. Planurile Miniso in Romania presupun deschiderea a 40 de magazine in Romania pana in 2020, urmatoarele doua urmand a fi inaugurate, pana la finalul acestui an, tot in Bucuresti, in Titan si Pantelimon.

Veranda Mall

“Locatia centrala si accesul facil la acestea reprezinta unul dintre principalele avantaje ale unui mall de proximitate, asa cum este si Veranda. Prin extinderea spatiului comercial, ne dorim sa fim un reper pentru consumatorii din Bucuresti, oferindu-le alternative complexe si complete de activitati. In scurt timp, acestia vor putea beneficia de cele mai bune oferte la echipamente sportive direct de la Decathlon, pentru prima data deschis in centrul orasului. De asemenea, calendarul extinderii pana in primavara anului 2019 va continua cu World Class in luna Octombrie, un operator international de cinema si alte spatii de retail”, a declarat Valentin Dobrescu, Director Veranda Mall.

Reconfigurarea Veranda Mall va fi gata in 2019

Aceste inaugurari si altele, inclusiv deschiderea unui cinematograf, care vor urma pana in prima parte a anului 2019, cand vor fi terminate lucrarile de reconfigurare, adica de extindere a etajului 2 a centrului comerciale, vor contribui la atingerea unui grad de ocupare a centrului comercial de 98%, potrivit reprezentantilor Veranda Mall.

Veranda Mall este un centru comercial de proximitate din Bucuresti, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), in zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafata totala de aproape 30.000 de metri patrati inchiriabili si o zona verde de 15.000 de metri patrati. Printre chiriasi se numara Carrefour, H&M, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Cupio, Metropolis, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Geta Voinea Factory, English Home, Orange, Arsis-Vodafone si IQ BOX – Telekom.

Grupul francez Decathlon, infiintat in 1976, este prezent in 39 de tari cu peste 1350 de magazine. Decathlon produce in Romania, prin intermediul parteneriatelor cu firme private, echipament sportiv pentru atletism, ciclism, ski, pantofi de sport si pentru munte, echipament pentru scufundari, biciclete, patine cu rotile, distribuite in reteaua sa de magazine.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri