Arcelor Mittal Romania a anuntat astazi numirea noului Chief Executive Officer in persoana lui Augustine Kochuparampil
Augustine Kochuparampil are o experienta de 31 de ani in industria siderurgica. in 1995-1996, a ocupat pozitia de Chief Financial Officer la Mittal Steel Temirtau imediat dupa ce combinatul a fost preluat de Mittal Steel. Anterior, a lucrat pentru compania siderurgica indiana de stat SAIL timp de 19 ani, ocupand diverse posturi.

Voi continua implementarea planului de dezvoltare a companiei, punand accent pe imbunatatirea conditiilor de munca si a normelor de siguranta, a spus Augustine Kochuparampil. Eforturile noastre se vor indrepta catre transformarea Arcelor Mittal Romania intr-o companie sigura din punct de vedere al mediului si catre indeplinirea tuturor angajamentelor noastre sociale. tinta companiei este sa crestem increderea si multumirea clientilor nostri, a declarat Kochuparampil.

De asemenea, intentionam sa crestem volumul si calitatea productiei, mizand cu precadere pe potentialul laminorului de produse plate. Combinatul de la Galati va continua sa ia masuri pentru a atinge nivelul de productie din Europa de Vest si pentru a avea costuri competitivite, in concordanta cu standardele globale ale Arcelor Mittal, a adaugat acesta.

Ca CFO al Ispat Hamburg si, mai apoi, la Ispat Europe Group SA responsabil cu operatiunile Mittal Steel in Europa de Vest, cu precadere in Germania, Franta, Italia, Belgia si Marea Britanie - a avut un rol cheie in echipa manageriala care a rentabilizat unitatile Mittal Steel din aceste tari.

Augustine Kochuparampil a fost, de asemenea, membru al echipei de observatori a Mittal Steel la PHS (Polski Huty Stali), in Polonia, in octombrie 2003. Ulterior, Kochuparampil a facut parte din Consiliul de Administratie al Mittal Steel Poland, fiind responsabil cu activitatile financiare. A fost membru al Consiliului de Administratie al Mittal Steel Ostrava si CFO Mittal Steel Poland. Ca membru in Consiliile de Administratie ale celor doua unitati, a avut o contributie importanta in transformarea acestora in companii siderurgice eficiente.

Augustine Kochuparampil este absolvent al facultatii de Comert si membru asociat al Institute of Cost and Management Accountants din India. El detine, de asemenea, o diploma in stiinte juridice.

Noul CEO va lucra cu o echipa de manageri responsabili pentru activitatea Arcelor Mittal Romania. Hans Ludwig Rosenstock, general manager Arcelor Mittal, COO Arcelor Mittal Romania este responsabil cu operatiunile de productie. Arun Annachatre, general manager Arcelor Mittal, CFO Arcelor Mittal Romania este responsabil cu activitatea financiara, iar Rajendra Joshi, general manager Arcelor Mittal, director Arcelor Mittal Romania este responsabil cu achizitiile. Ionel Bors, vicepresedinte Arcelor Mittal este responsabil cu resursele umane in Arcelor Mittal Eastern Europe, inclusiv Arcelor Mittal Romania.

Actuala structura manageriala a Arcelor Mittal Romania reflecta noua structura internationala a companiei. Combinatul de la Galati va fi transformat intr-un centru de excelenta pentru produse plate si va fi parte a Arcelor Mittal Flat Products Eastern Europe. Schimbarile din management sunt menite sa asigure optimizarea operatiunilor din cadrul tuturor unitatilor de produse plate din Europa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri