Firma de avocatura Bostina & Asociatii a fost aleasa consultant juridic pentru privatizarea societatii Antibiotice Iasi, potrivit unui anunt al AVAS
Firma de avocatura va furniza servicii de asistenta juridica in procesul de privatizare si va furniza institutiei si comisiei de negociere urmatoarele tipuri de servicii de consultanta: analiza intregii documentatii de privatizare si furnizarea unei opinii legale referitoare la aceasta, propunerea proiectului de contract de vanzare-cumparare de actiuni , verificarea eligibilitatii participantilor la procesul de privatizare si emiterea unei opinii legale privind indeplinirea/neindeplinirea, de catre acestia, a conditiilor de participare si/sau a criteriilor de eligibilitate.

In situatia neincheierii contractului de vanzare-cumparare de actiuni, in termen de 30 de zile de la solicitarea AVAS, casa de avocatura va furniza recomandari privind actiunile viitoare pe care le poate intreprinde AVAS. La selectiea pentru consultantul juridic pentru privatizarea Antibiotice Iasi au participat trei ofertanti, respectiv: Bostina si Asociatii, Gruia Dufaut si Musat si Asociatii.

Anuntul preliminar de vanzare, prin negociere, a pachetului de actiuni detinut la Antibiotice Iasi, catre un investitor sau un consortiu de investitori condus de un producator de medicamente sau o societate de investitii financiare a fost publicat, pe 16 octombrie. Pana la termenul limita depusesera scrisori de interes 29 de investitori, printre care consortiul format din Biofarm, SIF Oltenia, SIF Banat-Crisana, SIF Moldova, SSIF Broker si omul de afaceri Dumitru Tudor.

AVAS detine 53,02% din capitalul social al Antibiotice, ceilalti actionarii minoritari ai Antibiotice sunt SIF Oltenia (10,09%), Citibank Romania (6.16%) si fondul de investitii cipriot Broadhurst Investment (5,21%).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri