Retailerul vestimentar Kik, cu o retea de peste 3.500 de magazine in Europa, dintre care 2.600 in Germania, intra in Romania cu un prim magazin, in suprafata de 600 de metri patrati, ce va fi inaugurat la sfarsitul lunii septembrie 2018 in Prima Shops Oradea, centru comercial dezvoltat de catre Oasis Retail Development & Consulting.

Retailerul german Kik, care are o retea de peste 3.500 de magazine in Europa si peste 26.000 de angajati, deschide primul magazin din Romania la Oradea, in cadrul proiectului Prima Shops, dezvoltat de Oasis Retail Development & Consulting. Kik a inchiriat in acest proiect 600 de metri patrati si va deschide magazinul la finalul lunii septembrie.

In pietele in care este deja prezent, retailerul german Kik s-a remarcat prin sortimentul larg de produse textile la preturi mici, care reprezinta circa 70% din stocul pus in vanzare. La aceste produse se adauga articole nealimentare, printre care se numara cadouri si accesorii precum jocuri si produse de papetarie si scris.

Obiectivul Kik pe termen lung este sa atinga un numar de 5.000 de magazine in Europa. Retailerul german a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri neta doua miliarde de euro, iar magazinele sale au zece milioane de clienti pe luna.

Prima Shops Oradea

Parcul de retail Prima Shops a fost inaugurat in urma cu un an jumate, iar de atunci peste patru milioane de vizitatori i-au trecut pragul. Proiectul a ajuns la un grad de ocupare de 100%, dupa ce, in luna august, C&A a inaugurat un nou magazin, in suprafata de 1.100 de metri patrati.

„Cand planificam un proiect, luam in calcul pe langa indicatori precum amplasamentul terenului, catchment sau acces si modalitatea in care putem oferi vizitatorilor un produs de calitate, care sa le sustina nevoile de shopping si distractie pe termen cat mai lung. La Oradea avem un proiect cu un mix de chiriasi ce ofera o varietate foarte mare de servicii vizitatorilor. Am aplicat aceasta reteta atat pentru Prima Shops Oradea, cat si pentru toate celelalte sase parcuri de retail proprii si in cele peste 70 de proiecte livrate pentru alti investitori in ultimii 15 ani. Continuam extinderea brandului Prima Shops in orasele cu peste 30.000 de locuitori, cu misiunea de a implementa in continuare concepte eficiente de shopping atat pentru chiriasi cat si pentru clienti”, a declarat Klaus Reisenauer, Partener in cadrul Oasis Development.

Prima Shops Oradea, in suprafata de 10.000 de metri patreati, a fost dezvoltat in urma unei investitii de peste 12 milioane de euro. In cadrul proiectului sunt deschise magazine precum C&A, JYSK, CCC, Takko, Deichmann, Flanco, Pepco, Noriel, SMYK, Intersport sau KFC, iar in apropiere se afla si un hipermarket Kaufland. Prima unitate sub brandul Prima Shops a fost inaugurata în anul 2007. In prezent, exista sase centre comerciale Prima Shops.

Sursa foto: Kik.de

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri