Reteaua de sanatate Regina Maria continua dezvoltarea la nivel national, prin lansarea primei policlinici private de pediatrie din Craiova - Policlinica Universitatii. Cu o investitie de jumatate de milion de euro, noua clinica este localizata central, in proximitatea Universitatii Craiova.

De la deschiderea primei clinici Regina Maria din Craiova, reteaua de sanatate a realizat investitii de peste 2,2 milioane euro in tehnica, echipamente si aparatura de ultima generatie. Aceste investitii au facilitat accesul la consultatii, investigatii, analize medicale, servicii de medicina muncii celor aproape 100.000 de pacienti care au apelat la seviciile retelei doar in ultimul an, 13.000 fiind posesori de abonamente. Compania se asteapta ca in primul an de la deschidere sa ofere in noua locatie servicii medicale pentru 50.000 de locuitori ai Craiovei si ai oraselor din regiune.

Policlinica Universitatii Regina Maria are o suprafata de 410 mp, dispune de 12 cabinete, dintre care 7 cabinete de pediatrie, 2 cabinete medicale de obstetrica-ginecologie, 2 cabinete de recoltare, o sala de tratament, acoperind o gama de peste 14 specialitati medicale. Echipa policlinicii este formata din 23 de medici.

"Continuam seria de investitii locale, inceputa in 2014, odata cu lansarea primei policlinici Regina Maria din Craiova si sustinuta in 2016 de preluarea Centrului Medical Helios”, a spus Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Printre aparatele disponibile in policlinica se numara un ecograf, precum si alte echipamente pentru investigatii de obstetrica-ginecologie, ORL si oftalmologie.

Reteaua de sanatate Regina Maria este operatorul de servicii medicale private din Romania ce reuneste peste 5.000 de angajati si colaboratori in cele 47 de locatii proprii din Bucuresti si din tara. Furnizorul de servicii medicale private are un portofoliu de peste 490.000 de abonamente medicale. In cifre, compania inseamna: 47 de locatii proprii, 5 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 2 maternitati, 8 campusuri medicale, 18 centre de imagistica, 21 laboratoare de analize, banca proprie de celule stem si peste 290 de policlinici partenere in tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri