Clinica Neuroaxis din Bucuresti a atins la finalul primului an de functionare un grad de ocupare de 65%, cu un total de aproape 4.000 de pacienti consultati in aceasta perioada. Pentru a mentine ritmul de adresabilitate, clinica integrata de neurologie Neuroaxis a infiintat centre dedicate si a creat pachete de screening axate pe cele mai frecvente afectiuni neurologice.

La un an de activitate, clinica Neuroaxis lanseaza pachetul de screening neurologic dedicat angajatilor din corporatii care cuprinde o serie de investigatii si evaluari ale intregului sistem neurologic si ale afectiunilor psiho-emotionale. Numarul persoanelor cu activitati statice, stresante si epuizante si care dezvolta afectiuni neurologice sau psiho-emotionale (ex: migrene, sindrom de tunel carpian, afectiuni ale coloanei vertrebale sau sindromul burn-out) este in crestere, astfel ca acest pachet dedicat ajuta la diagnosticarea precoce si la tratarea corespunzatoare a lor.

De asemenea, in luna martie a acestui an, clinica a lansat Centrul pentru Diagnosticarea si Tratarea Epilepsiei, cu o echipa de 6 specialisti din domeniul epileptologiei dar si cu aparatura de depistare a focarelor epileptice. In acest centru, bolnavii de epilepsie primesc, pe langa asistenta medicala si indrumari juridice. Astfel, de la deschiderea clinicii si pana acum, peste 300 de pacienti au fost diagnosticati, evaluati si asistati medical si juridic.

Totodata, inca de anul trecut, in cadrul clinicii s-a deschis serviciul dedicat persoanelor cu suspiciune de scleroza multipla, unde o echipa multi-disciplinara formata din medici neurologi specializati in afectiunile auto-imune, medici reumatologi si medici infectionisti diagnosticheaza corect aceasta boala.

”Dupa un an de antreprenoriat medical, consideram ca romanii au nevoie de centre medicale ultra-specializate care sa abordeze pacientul personalizat si in acelasi timp integrat. Aceasta este si filosofia noastra, astfel ca in acest prim an de activitate am oferit pacientilor, cu ajutorul partenerilor nostri, toate serviciile medicale din sfera neurologica, neurochirurgicala si psihiatrica, cu eficientizarea timpului si resurselor materiale”, a precizat Dan Mitrea, medic neurolog si director medical al clinicii Neuroaxis.

Pentru a creste gradul de accesabilitate, Neuroaxis a incheiat parteneriate cu asiguratori privati precum Allianz Tiriac, Signal Iduna, Generali si Asirom, dar si cu platforma de programari online Docbook.

Tot pentru a veni in sprijinul pacientilor, Clinica Neuroaxis ofera suport medical beneficiarilor din asociatii de pacienti precum ”Niciodata singur” sau ”Invingatorii Sclerozei Multiple”. In acelasi timp, Neuroaxis are o retea extinsa de parteneri pentru analize de laborator, teste genetice, investigatii imagistice sau interventii neurochirurgicale. Printre partenerii Neuroaxis se numara Synevo, Regina Maria, Hiperdia, Genetic Center, Personal Genetics, Sf. Arhangheli, Centrokinetic, Provita, Medlife si Hospices Civils de Lyon.

Neuroaxis colaboreaza cu peste 25 de medici din tara si din strainatate, care vin atat din sectorul privat, cat si public, iar costurile pentru o consultatie incep de la 175 de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri