Hedone Cafe, producator roman de espressoare profesionale si rasnite de cafea si furnizor de servicii complete pentru prepararea cafelei, a incheiat primul semestru din 2018 cu afaceri de peste 2 milioane de lei, in crestere cu 20% fata de 2017. Pentru anul in curs, producatorul din Craiova estimeaza o cifra de afaceri de 1 milion de euro.

Hedone Cafe este un business antreprenorial cu capital 100% romanesc, infiintat in Craiova in urma cu cinci ani. De-a lungul timpului si-a diversificat portofoliul de servicii si produse, pe doua linii principale de business: productia si comercializarea de cafea premium, proaspat prajita, si productia echipamentelor profesionale, bazate pe modele proprii, dezvoltate de catre specialistii companiei.

“Pe un segment de piata extrem de competitiv, dominat de marile nume internationale, ne bucuram ca am reusit, intr-un timp relativ scurt, sa dezvoltam un model de business functional, cu premize excelente de crestere. Suntem in prezent un partener de incredere pentru peste 700 de clienti din segmentul HORECA, Corporate si SOHO, din toata tara – furnizand ceea ce ne-am dorit intotdeauna: cafea de exceptie, proaspat prajita si pachete de servicii avantajoase, gandite astfel incat sa contribuie la cresterea si diferentierea prin calitate a afacerilor celor ce ne aleg drept parteneri.“ a declarat Dan Barbu, CEO Hedone Cafe.

In fabrica de la Craiova, Hedone Cafe produce espressoare si rasnite profesionale la un inalt nivel tehnologic. Calitatea tehnologiei Hedone a condus, de altfel, la dezvoltarea unor parteneriate strategice pentru comercializarea echipamentelor la nivel international – espressoarele si rasnitele profesionale realizate la Craiova fiind distribuite in Asia si Europa.

“Ne asteptam ca 2018 sa fie an de crestere pe toate liniile. Dupa rezultatele bune obtinute in S1, continuam dezvoltarea businessului, cu accent pe Research&Development in vederea lansarii unei noi game de echipamente profesionale pentru prepararea cafelei. De asemenea, vom extinde capacitatea de productie atat in ceea ce priveste cantitatile si sortimentele de cafea, cat si echipamentele profesionale. Pentru aceasta, suntem in curs de derulare a unei investitii consistente, care vizeaza constructia unei noi unitati de productie Hedone Cafe.” a adaugat Dan Barbu.

Businessul Hedone Cafe se afla in cel de-al cincilea an consecutiv de crestere, afacerea evoluand constant cu aprox 20% de la un an la altul, procent estimat si pentru 2018, cand se asteapta ca Hedone Cafe sa realizeze o cifra de afaceri de aprox. 1 mil de euro.

Hedone Cafe este o afacere antreprenoriala cu capital 100% romanesc, singura companie din Romania producatoare de espressoare profesionale si rasnite de cafea si furnizor de servicii de la A la Z pentru prepararea cafelei. De la productia espressoarelor si rasnitelor profesionale, la productia si comercializarea cafelei premium, de origine, proaspat prajita, pana la servicii integrate pentru clientii HORECA, Corporate si SOHO, Hedone Cafe s-a dezvoltat ca un business cu servicii complete. Povestea Hedone Cafe incepe la finalul lui 2012 si este strans legata de pasiunea pentru cafea si dorinta de a educa gustul romanilor si antreprenorilor romani din domeniul HORECA pentru cafeaua gourmet. De la un prajitor de cafea artizanal, compania a ajuns ca in prezent sa deserveasca peste 700 de clienti, la nivel national, si sa comercializeze espressoarele si rasnitele profesionale produse in fabrica din Craiova, in tari din Asia si Europa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri