Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanti discounteri de imbracaminte din Germania, cu o retea de peste 3.500 de magazine in Europa, anunta lansarea celui de-al doilea magazin din Romania, in centrul comercial Winmarkt din Piatra Neamt. Acesta este primul magazin deschis in reteaua Winmarkt din totalul de 4 magazine care urmeaza sa fie deschise pana la sfarsitul anului acesta, in baza parteneriatului semnat intre cele doua companii.

Situat la etajul al treilea al centrului comercial Winmarkt, magazinul se intinde pe o suprafata construita de 650 mp, iar investitia totala a fost de peste 150.000 de euro.

„Dupa primirea calduroasa de la Oradea, ne bucuram sa ajungem si in estul tarii, la Piatra Neamt. Am fost placut surprinsi sa observam cat de repede circula vestile. Locuitorii din Piatra Neamt au aflat deja despre diversitatea si calitatea produselor, dar si despre preturile foarte bune. Orice mutare in casa noua presupune nu doar bucurie si entuziasm, ci si eforturi de construire si amenajare, de aceea dorim sa le multumim tuturor celor care au fost implicati in concretizarea acestei deschideri importante”, a declarat directorul general al KiK Romania, Raluca Hartmann.

KiK este o destinatie pentru intreaga familie. In oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse: imbracaminte pentru adulti si copii, incaltaminte, accesorii si produse suplimentare, cosmetice, jucarii, rechizite pentru scoala si diverse produse din categoria home&deco, decoratiuni in tendinte pentru orice spatiu si multe alte obiecte care imprima personalitate oricarui colt al casei.

Anul acesta, KiK are ca obiectiv extinderea pe plan local prin deschiderea a mai multor unitati, compania vizand orasele cu peste 25.000 de locuitori. Prima inaugurare a avut loc pe 21 septembrie, la Oradea, iar urmatoarele orase in care retailerul va deschide magazine sunt Botosani, Sighetu Marmatiei, iar in reteaua Winmarkt – la Braila, Vaslui si Ramnicu Valcea.

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de moda din Germania, ce detine o retea vasta de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentata in proportie de 70% de segmentul de textile, fiind completata de alte articole non-food, precum cadouri, accesorii, decoratiuni, jucarii si articole de papetarie.

In prezent, KiK opereaza aproape 3.500 de magazine in Europa, dintre care 2.600 sunt in Germania. Brandul este prezent si in Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croatia, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia si, din 2018, si in Romania. Peste 25.000 de angajati contribuie la succesul economic al KiK, care tinteste extinderea retelei la 5.000 de magazine in Europa. KiK se numara, cu o crestere anuala de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri