Directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), Dan-Dumitru Baciu, a transmis Consiliului de Administratie al companiei o notificare prin care renunta la mandatul de director general, noteaza Agerpres.

Consiliul de Administratie se va reuni, in cel mai scurt timp, pentru a desemna un director general interimar, potrivit unui comunicat al CNAB.

'Demisia este un lucru obisnuit atunci cand exista un decalaj intre nivelul asteptarilor si ceea ce poate fi livrat. Multumesc domnului ministru Lucian Sova pentru modul elegant si eficient in care s-a implicat in sustinerea proiectelor importante ale CN Aeroporturi Bucuresti', a declarat Dan-Dumitru Baciu.

In presa a aparut inca de miercuri informatia ca directorul general al CNAB, Dan-Dumitru Baciu, a demisionat, publicandu-se chiar si demisia acestuia, insa Baciu a negat ca si-a dat demisia, potrivit unei declaratii acordate pentru Mediafax.

„Va asigur ca astazi sunt directorul Companiei de Aeroporturi Bucuresti. Si voi fi si maine. Nu mi-am depus cererea de demisie”, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, Baciu.

Cauzele demisiei nu se cunosc, insa, saptamana trecuta, ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat la audierile care au avut loc in comisia de specialitate din Camera Deputatilor, ca pana la sfarsitul anului Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) ar putea avea un nou director general si un nou Consiliu de Administratie "mai apte decat cele de astazi", dupa ce au fost demarate procedurile de selectie conform prevederilor OUG 109 privind guvernanta corporativa.

Sova a precizat, de asemenea, ca procedurile privind alegerea noului management pentru CNAB au fost demarate de mai mult de o luna.

Dan-Dumitru Baciu a preluat conducerea CNAB pe 12 februarie 2018, cand Consiliul de Administratie al companiei l-a desemnat in functia de director general, cu un mandat de 4 luni.

In cadrul CNAB, Dan Baciu a mai ocupat, incepand cu anul 2013, atat functia de director financiar, cat si pe cea de consilier al directorului general.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri