Fysic, marca olandeza sub numele careia sunt comercializate pe piata locala dispozitive electronice pentru varstnici, estimeaza o crestere a cererii cu circa 20% pe segmentul produselor electronice destinate persoanelor in varsta, in 2018 fata de 2017. Conform reprezentantilor companiei care distribuie acest brand in Romania, HDM Distributuion, valoarea totala a pietei locale de aparate electronice pentru varstnici se ridica la aproximativ un milion euro.

“Cererea de produse pentru varstnici este in crestere in Romania, iar aceasta tendinta prognozam ca se va mentine si in 2019. Oamenii au inceput sa identifice tot mai pregnant nevoia persoanelor in varsta de a beneficia de aparatura electronica performanta si usor de folosit, adaptata diferitelor afectiuni care apar odata cu procesul de imbatranire. In tara noastra traiesc circa trei milioane de varstnici, iar cele mai multe produse electronice dedicate lor sunt telefoanele fixe si mobile. Ne dorim crearea unui segment de piata al dispozitivelor electronice pentru seniori, care sa poate raspunde in mod optim cererii tot mai crescute”, declara Mircea Matei, administrator al HDM Distribution, companie ce reprezinta Fysic in Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont