Ministrul Agriculturii, Petre Daea, este invitatul special al conferintei retailArena, ce va avea loc in perioada 24.-25 octombrie. Ministrul va deschide evenimentul, pe 24 octombrie, cu un key speech in debutul primului panel, dedicat producatorilor romani, retelelor de magazine romanesti si produselor romanesti din marile retele de supermarketuri si hypermarketuri. Astfel, vom afla de la ministrul de resort ce planuri si proiecte are Guvernul pentru sustinerea producatorilor romani.

Vino la retailArena 2018! Nu rata ultimele zile de inscrieri.

Retail Arena 2018 este o conferinta ce se adreseaza atat marilor lanturi de retail, magazinelor online cat si furnizorilor de servicii, specialistilor in logistica si marketing, proprietarilor de spatii comerciale si producatorilor din domeniu.

In acest an, dedicat Centenarului Marii Uniri, ne dorim sa scoatem la lumina afaceri romanesti de calitate, care s-au impus in zona de productie si comert, sa discutam despre provocarile intampinate de-a lungul timpului, precum si despre schimbarile din comportamentul de consum si reintoarcerea catre produsele romanesti.

Impreuna cu ministrul Agriculturii, vom analiza cat de deschise sunt retelele mari de retail spre a introduce in oferta lor produse romanesti, marci private realizate local, cum ajung producatorii autohtoni la cosumatorul roman si cum sustine ministerul aceste tendinte, care pleaca din dorinta clientului de a consuma produse romanesti.

RetailArena, cea mai mare conferinta de business dedicata industriei de retail, va avea loc pe 24 si 25 octombrie, la hotel Sheraton, Bucuresti.

Doua zile de prezentari, studii si dezbateri, 25 de speakeri, manageri ai celor mai importate companii din retail, FMCG, marketing si alte industrii conexe si workshopuri sustinute de profesionisti in domeniu sunt principalele highlighturi ale editiei din acest an. Cumpara biletele tale aici.

Rafael Campos (vicepresedinte Vtex), Liviu Ungureanu (director general Dacia Plant), Catalin Samara (director marketing si comunicare Carrefour), Celine Blanchot (EMEA Retail and CIT Marketing Manager Glory), Elena Ungureanu (country manager Visa), Oana Dumitrescu (senior analytical consultant Google), Martin Shires (Business Development and Marketing Manager Glory), Adina Craciunescu (marketing manager DIANA & DIANA Supermarket), Valer Hancas (Kaufland), Raluca Puscas (counsel PeliFilip) si Mihai Bonca (marketing director si trainer Brand Arhitects) sunt cei mai recenti speakeri confirmati la RetailArena 2018.

Ei se alatura celorlalti speakeri confirmati pentru cea de-a sasea editie a RetailArena: Iulian Stanciu, CEO si actionar eMAG), Dragos Sirbu, CEO Flanco, Cornel Morcov (CCO FAN Courier), Alexandru Rusu (CEO Doraly), Robert Berza (general manager Fashion Days), Raluca Radu (country manager Answear.ro), Cristi Nechita-Rotta (owner Sunimprof Rottaprint), Corina Cimpoca (fondator MKOR Consulting), Cosmin Dan (senior analyst Euromonitor) si Cornel Caramizaru (director general FrieslandCampina Romania.

Devenit deja eveniment de marca pentru retailul romanesc si nu numai,retailArena 2018 va avea un lineup impresionant de speakeri, prezentari si studii exclusive, dar si workshop-uri cu informatii “hands on”.

In prima zi a conferintei, Marketing Day, Dochita Zenoveiov, fondator Inoveo, si Ana Bazga, country manager Poftis, vor sustine workshopul „Tips and tricks in building a brand for millennials: the entire journey from audit and analysis, naming, visual identity and packaging to the shelf”.

Cea de-a doua zi a conferintei, Omnichannel Day, va fi completata de workshopul sustinut de Rafael Campos, vicepresedinte Vtex, despre viitorul retailului, noile tehnologii, same day delivery si alte insighturi ale industriei.

Evenimentul acopera atat piata locala, printr-un panel dedicat retail-ului “made in Romania”, dar si a extinderii internationale a acestora, dar si o viziune globala, evocata de playeri care activeaza pe plan mondial. Partea juridica, din ce in ce mai importanta si mai complexa, isi va avea locul intr-un panel in care vom discuta alaturi de experti ai Pelifilip.

Pana in acest moment, partenerii evenimentului sunt: FAN Courier (omnichannel day partner), Vtex, Ropeco, Glory, Visa (gold partners), Lidl, Flanco, Answear.ro, SelfPay, Expert Software, Yieldigo (silver partners), Vivo!, MKOR Consulting, CVI, Euromonitor International, Smart ID, Cushman & Wakefield, Pelifilip si Customsoft (sponsors).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri