Kaufland Romania deschide astazi, 25 octombrie 2018, cel de-al doilea magazin din Resita si, totodata, cel cu numarul 120 al retelei. Acesta este situat pe Bd. Revolutia din Decembrie, nr. 1. Noul magazin Kaufland Resita are o suprafata de vanzare de 3.300 de metri patrati. Printre raioanele disponibile se numara cele de legume-fructe, vitrina cu servire asistata, brutarie, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie. Kaufland ofera si un punct grill in exteriorul magazinului.

Al doilea magazin Kaufland din Resita si al 120-lea din Romania are o suprafata de vanzare de 3.300 de metri patrati si se deschide astazi, 25 octombrie 2018. O noutate pentru clienti este reprezentata de vitrina cu peste proaspat, ce cuprinde aproximativ 30 de articole, inclusiv specialitati de peste si fructe de mare, printre care ton rosu, scoici maro si scoici albe pescuite. Pe langa gama premium, clientii vor putea gasi si alte sortimente obisnuite de peste proaspat, de provenienta locala sau internationala, fie intreg, fie transat file sau rondele, dar si icre, salate de peste, peste afumat sau marinat.

Printre raioanele disponibile se numara cele de legume-fructe, vitrina cu servire asistata, brutarie, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie. Kaufland ofera si un punct grill in exteriorul magazinului.

Galeria comerciala din cadrul magazinului este dotata cu food court, unde clientii vor avea la dispozitie un spatiu special amenajat pentru servirea mesei, ce include operatorii locali Bistro Maestro si Racing Cafe. Tot in interiorul galeriei se afla si o farmacie Help Net si un ATM BRD.

Kaufland Resita

Magazinul este amenajat dupa cel mai nou concept de design Kaufland Romania. De asemenea, pune la dispozitia cumparatorilor o parcare cu peste 240 de locuri si rasteluri pentru biciclete. Programul de lucru este de la 7:30 pana la 22:00 de luni pana sambata, iar duminica, de la ora 8:00 la 20:00.

„Cu un sortiment bogat si variat, axat pe produse din Romania, cel de-al doilea magazin Kaufland din Resita creeaza 100 de noi locuri de munca, sprijinind astfel comunitatea locala. Am ajuns la un numar de 120 de magazine in Romania si continuam extinderea retelei in intreaga tara, mentinandu-ne dinamici”, declara Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland Romania.

La finalul anului trecut, reteaua Kaufland din Romania numara 116 magazine, cu patru mai multe decat la sfarsitul lui 2016. Pentru acest an, Kaufland Romania a avut un buget de extindere si modernizare in valoare de 200 de milioane de euro, dublu fata de 2017.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri