Un avion al companiei Blue Air, care opera un zbor pe ruta Cluj - Dublin, a aterizat de urgenta pe Aeroportul Bratislava din Slovacia, dupa ce comandantul a solicitat aterizarea pentru efectuarea unor verificari suplimentare.

Aeronava tip Boeing 737-800 ce opera zborul 0B3755, pe ruta Cluj - Dublin, a decolat conform orarului de zbor la ora 10.10 (ora Romaniei), iar dupa aproximativ o ora de zbor comandantul a solicitat aterizarea pe cel mai apropiat aeroport, pentru efectuarea de verificari suplimentare. In jurul orei 11.40, aeronava a aterizat in conditii normale pe Aeroportul Bratislava (Slovacia).

Decizia comandatului a fost luata ca masura de precautie, in urma activarii unor senzori la bordul avionului YR-BMP, care au indicat o posibila depresurizare a cabinei. Echipajul a informat pasagerii cu privire la aceasta situatie si au activat mastile de oxigen conform procedurilor standard. Acestia au fost cooperanti cu personalul navigant.

Compania Blue Air pregateste o alta aeronava cu echipaj care sa preia pasagerii si sa-i transporte catre destinatia lor. De asemenea, compania le asigura asistenta, mancare si bauturi.

Citeste si:
Intarzieri de pana la 9 ore pentru cursele Blue Air din Otopeni
Intarzieri de pana la 9 ore...

Evenimentul nu a pus in pericol securitatea pasagerilor sau a echipajului. Urmeaza ca, imediat dupa finalizarea debarcarii pasagerilor, aeronava sa fie supusa verificarilor tehnice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Un avion a aterizat de urgenta dupa ce un roman a agresat o stewardesa