Un avion al companiei Blue Air, care opera un zbor pe ruta Cluj - Dublin, a aterizat de urgenta pe Aeroportul Bratislava din Slovacia, dupa ce comandantul a solicitat aterizarea pentru efectuarea unor verificari suplimentare.

Aeronava tip Boeing 737-800 ce opera zborul 0B3755, pe ruta Cluj - Dublin, a decolat conform orarului de zbor la ora 10.10 (ora Romaniei), iar dupa aproximativ o ora de zbor comandantul a solicitat aterizarea pe cel mai apropiat aeroport, pentru efectuarea de verificari suplimentare. In jurul orei 11.40, aeronava a aterizat in conditii normale pe Aeroportul Bratislava (Slovacia).

Decizia comandatului a fost luata ca masura de precautie, in urma activarii unor senzori la bordul avionului YR-BMP, care au indicat o posibila depresurizare a cabinei. Echipajul a informat pasagerii cu privire la aceasta situatie si au activat mastile de oxigen conform procedurilor standard. Acestia au fost cooperanti cu personalul navigant.

Compania Blue Air pregateste o alta aeronava cu echipaj care sa preia pasagerii si sa-i transporte catre destinatia lor. De asemenea, compania le asigura asistenta, mancare si bauturi.

Evenimentul nu a pus in pericol securitatea pasagerilor sau a echipajului. Urmeaza ca, imediat dupa finalizarea debarcarii pasagerilor, aeronava sa fie supusa verificarilor tehnice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri