Pizza Hut Delivery extinde serviciul de livrari si in vestul tarii si deschide prima unitate din orasul Oradea. Investitia se ridica la circa 280.000 de euro.

Cu o prezenta pe piata bihoreana de peste trei ani, Pizza Hut isi propune sa fie cat mai aproape de consumatori. Investitia in noua unitate Pizza Hut Delivery din Oradea s-a ridicat la aproximativ 280.000 de euro, suma ce reprezinta construirea unitatii si achizitionarea tehnologiei necesare pentru prepararea produselor.

Odata cu aceasta deschidere, Pizza Hut Delivery numara 22 de locatii la nivel national si marcheaza astfel prezenta brandului in partea de vest a tarii, in regiunea Crisana. Noua locatie asigura livrarea produselor Pizza Hut catre toate cartierele din orasul Oradea.

"Planurile pentru anul in curs au vizat mai multe deschideri Pizza Hut Delivery la nivel national, reusind astfel sa cuprindem in serviciul de livrare o suprafata cat mai mare din teritoriul Romaniei, acum cu reprezentativitate in zona de vest, prin orasul Oradea. Ca pozitionare pentru noua unitate, am ales un loc accesibil catre multe puncte din oras, facilitand astfel serviciul de livrare, intr-un timp cat mai scurt, pentru consumatorii nostri. Vom continua planurile de extindere, ca parte din strategia de dezvoltare a business-ului Pizza Hut Delivery", a declarat Dan Ilie, Director General Pizza Hut Delivery.

Citeste si:
Cat se poate castiga sau pierde pe bursa cumparand noile actiuni
Cati bani au castigat sau...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Afacerile celor mai mari livratori de pizza din Bucuresti