Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanti discounteri de imbracaminte din Germania, cu o retea de peste 3.500 de magazine in Europa, anunta lansarea celui de-al treilea magazin din Romania, in Uvertura Mall, cel mai mare centru comercial din Botosani.

Situat la etajul 1 al centrului comercial Uvertura Mall, magazinul se intinde pe o suprafata construita de 900 mp, iar investitia totala a fost de peste 200.000 de euro.

„Dupa primele doua magazine KiK deschise in tara, suntem incantati de rezultatele obtinute si ne bucuram sa vedem ca romanii apreciaza articolele de imbracaminte de inalta calitate, decoratiunile, dar si celelalte produse disponibile in magazin, la preturi accesibile. Suntem convinsi ca si botosanenii vor fi placut impresionati de diversitatea colectiilor si de raportul calitate / pret”, a declarat directorul general al KiK Romania, Raluca Hartmann.

KiK este o destinatie pentru intreaga familie. In oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse: imbracaminte pentru adulti si copii, incaltaminte, accesorii si produse suplimentare, cosmetice, jucarii, rechizite pentru scoala si diverse produse din categoria home&deco, decoratiuni in tendinte pentru orice spatiu.

Anul acesta, KiK are ca obiectiv extinderea pe plan local prin deschiderea a mai multor unitati, compania vizand orasele cu peste 25.000 de locuitori. Prima inaugurare a avut loc pe 21 septembrie, la Oradea, a doua la Piatra Neamt, iar urmatoarele orase in care retailerul va deschide magazine sunt Sighetu Marmatiei, Braila, Bistrita si Vaslui.

Citeste si:
Prima alimentara de stat se deschide luni in Bucuresti
Casa de Comert Agroalimentar...

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de moda din Germania, ce detine o retea vasta de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentata in proportie de 70% de segmentul de textile, fiind completata de alte articole non-food, precum cadouri, accesorii, decoratiuni, jucarii si articole de papetarie.

In prezent, KiK opereaza aproape 3.500 de magazine in Europa, dintre care 2.600 sunt in Germania. Brandul este prezent si in Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croatia, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia si, din 2018, si in Romania. Peste 25.000 de angajati contribuie la succesul economic al KiK, care tinteste extinderea retelei la 5.000 de magazine in Europa. KiK se numara, cu o crestere anuala de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Kik vrea sa ajunga la 80 de magazine in 2020