Studiile arata ca un barbat care se hotaraste sa faca pasul cel mare petrece 6 luni in cautarea inelului de logodna si dupa ce il gaseste, mai petrece 3 luni pana il cumpara De ce dureaza totul atat de mult? Pentru ca totul este – cel putin aparent – foarte complicat.

De la gandul logodnei si pana la Da-ul mult asteptat, sunt doua etape: luarea deciziei, pasul cel mare, convingerea ca doresti sa iti petreci restul zilelor cu persoana potrivita si apoi alegerea inelului perfect. Ambele decizii pun o presiune incredibila pe barbati.

Prin noua campanie, Teilor, impreuna cu protagonistii videoclipului, Adela Popescu si Radu Valcan, raspund intrebarilor tinerilor: pana unde ai curajul sa mergi pentru iubirea ta? Daca raspunsul este „Pana la capat”, cea de a doua intrebare care urmeaza „de unde cumpar inelul de logodna?” are deja un raspuns firesc: de la Teilor.

Teilor este de aproape doua decenii sinonim cu diamantele si pietrele pretioase, este firesc sa fie astazi prima alegere in materie de inele de logodna cu diamant.

Diamantele sunt cea mai populara alegere cand vine vorba despre inele de logodna, datorita calitatilor sale exceptionale: duritate si frumusete.