Compania Nationala Posta Romana a achizitionat 2.000 de imprimante laser si consumabile aferente pentru o perioada de sase luni, urmand, ca pana la sfarsitul lunii ianuarie 2019, sa inlocuiasca imprimantele vechi, matriceala, potrivit unui comunicat publicat miercuri.

Primele 1.000 de imprimante vor fi instalate, pana la sfarsitul acestui an, cu prioritate in oficiile postale unde exista contracte cu autoritatile publice locale pentru incasarea taxelor si impozitelor.

Pana la finalul acestui an, Posta Romana va avea un numar de 1.000 de oficii informatizate, dotate cu tehnica de calcul noua, POS-uri si case marcat fiscale, ceea ce face parte din planul de masuri pentru reducerea la jumatate a timpilor de asteptare, la ghiseu, pentru clienti.

Posta Romana a lansat, din 12 noiembrie, serviciul "Retur 30", care ofera clientilor posibilitatea de a returna produsele comandate de pe site-urile eMag si FashionDays.

De la 1 noiembrie 2018, 13.261 de angajati din Posta Romana primesc salarii marite cu 15%, cea mai mare corectie salariala din ultimii 10 ani, a anuntat ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Bogdan Cojocaru.

Sursa foto: Facebook Compania Nationala Posta Romana

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri